Service Reparatii Instalatii frigorifice Galati

S.C. FRIGOREX S.R.L.

Service Reparatii Instalatii frigorifice Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. FRIGOREX S.R.L. - Service Reparatii Galati.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii frigorifice Galati
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii frigorifice Galati

Suntem o companie localizata in Galati, judetul Galati, si infiintata in anul 1998. Compania Frigorex S.R.L comercializeaza o gama larga de mobilier frigorific comercial si service instalatii frigorifice, aer conditionat. Firma noastra are o echipa de 34 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania. Detinem inca un magazin de prezentare in Braila, Str. Plantelor, Bloc 1, Parter.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Frigorex S.R.L se preocupa de instruirea    continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

Galerie foto