Service Reparatii Instalatii frigorifice Cluj Napoca

PROFRIGO S.R.L.

Service Reparatii Instalatii frigorifice Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PROFRIGO S.R.L. - Service Reparatii Cluj Napoca.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii frigorifice Cluj Napoca
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii frigorifice Cluj Napoca

PROFRIGO a luat fiinta in anul 2001 ca o firma mica de service la instalatii frigorifice.

Pe masura trecerii timpului ne-am diversificat si extins activitatea prin furnizarea de echipamente si servicii de montaje. Astfel acum putem face lucrari "la cheie" atat de instalatii frigorifice cat si de climatizare.

Ne-am dezvoltat continuu dar incet si baze durabile astfel incat nu am fost foarte afectati de criza iar acum chiar daca inca nu suntem o firma mare suntem bine pregatiti si putem aborda aproape orice lucrare in domeniile mai sus amintite.

Deci in prezent furnizam vitrine frigorifice si mobilier pt magazine alimentare, echipamente frigorifice, camere frigorifice din panouri cu monobloc sau split, depozite frigorifice, aparate aer conditionat tip split si multisplit, comerciale, VRF, rooftop, pompe de caldura, chillere si ventiloconvectoare.  De asemenea asiguram service pentru toate acestea chiar daca nu au fost livrate de noi.

In concluzie daca doriti lucrari executate de profesionisti cu seriozitate echipa noastra va sta la dispozitie.

Produse si Servicii

1. CLIMATIZARE

1.1. Alegerea solutiei si calcul de dimensionare.

De cele mai multe ori alegerea solutiei este mai importanta decat echipamentele sau montajul. Alegerea unuei solutii optime in functie de dorintele dumneavoastra, de configuratia si destinatia imobilului duce la un comfort sporit si un consum de energie scazut.

La solicitarea dumneavoastra va facem o vizita la imobilul pe care doriti sa-l climatizati ne luam datele necesare si dupa un calcul de dimensionare va prezentam o oferta.

1.2. Furnizare de echipamente.

Va putem furniza o gama larga de echipamente cum ar fi: aparate de tip split, multisplit, comerciale, VRF, centrale de tratare, rooftop, chillere, pompe de caldura. Toate acestea de la producatori consacrati: Samsung, Fujitsu, Daikin, Airwell, Gree, Osaka, Hokkaido, Trane, etc.

1.3. Lucrari de montaj.

Pentru toate echipamentele furnizate asiguram lucrari de montaj, dar executam montaj si pentru echpamente achizitionate de la alti furnizori. Avem experienta in montaj aparate multisplit, VRF sau lucrari de calitate "pentru pretentiosi".

1.4. Lucrari de service:

1.4.1. Revizii si lucrari de mentenata, curatare si igienizare, verificare presiuni refrigerant si completare, verificare parametrii functionare.

1.4.2. Service la chillere si pompe de caldura, revizii, curatre chimica, interventii pentru defectiuni acidentale.

1.4.3. Contracte de service pentru cladiri de birouri, instalatii de racire tehnologica din fabrici.

1.4.4. Punere in functiune si preluarea garantiei.

2. INSTALATII FRIGORIFICE

2.1. Furnizare de vitrine frigorifice, produse in Romania cu tehnologie din Italia, calitate si design deosebite si un raport calitate pret foarte bun.

2.2. Camere frigorifice. Executam camere frigorifice din panouri sandwich, la comanda, Sunt echipate cu monobloc sau bibloc Zanotti sau cu agregate necarcasate.

2.3. Executam instalatii frigorifice pentru depozite, cu grupuri Frascold,Dorin sau Bitzer, vaporizatoare ECO, Alfa Laval, centrale frigorifice Frigoplus.

2.4. Asiguram service la vitrine si camere frigorifice, instalatii sau centrale frigorifice, ap

Galerie foto