Service Reparatii Instalatii frigorifice Botosani

S.C. TIN TIM IMPEX S.R.L.

Service Reparatii Instalatii frigorifice Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. TIN TIM IMPEX S.R.L. - Service Reparatii Botosani.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii frigorifice Botosani
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii frigorifice Botosani

TIN TIM IMPEX este importator direct şi distribuitor naţional de echipamente frigorifice şi de piese schimb pentru aparate frigorifice, maşini de spălat, aer condiţionat. Produse: piese frigorifice, garnituri, vaporizatoare, compresoare, rezistenţe, filtre aer condiţionat, fulii, echipamente frigorifice, duze, ventil laminare, rulmenţi cu bile radiale, roţi de transmisie pt. maşini de spălat, condensatori.

Pentru repararea Frigiderului, Combinei Frigorifie, Lazi Frigorifice, Aer Conditionat sau orice alt Agregat Frigorific folosim scule specifice: pompa de vacum pentru vacumare instalatie daca este cazul, butelie de azot pentru curatirea (purjarea) instalatiei, cantare de precizie 1,2 grame,La reparare nu mergem pe stasul instalatiei ci doar ne folosim de aceasta. Poate va intrebati de ce? Deoarece uzura in timp sau reparatiile anterioare fac ca sa aveti nevoie de cateva grame de freon in plus sau minus si in concluzie masina dumneavoastra frigorifica nu lucreaza la capacitate maxima.

 

Galerie foto