Service Reparatii Instalatii electrice Vicovu de Sus

Reparatii instalatii electrice Vicovu de Sus

Service Reparatii Instalatii electrice Vicovu de Sus reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii instalatii electrice Vicovu de Sus - Service Reparatii Vicovu de Sus.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii electrice Vicovu de Sus
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii electrice Vicovu de Sus

 Firma noastra se ocupa in special de proiectarea, furnizarea, instalarea si intretinerea sistemelor de alarmare in caz de efractie, detectori si bariere de exterior, televiziune cu circuit inchis, control acces si pontaj automat, videointerfoane, precum si sisteme de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu.

  Proiectam si instalam sisteme de alarmare si supraveghere pentru: protectia personala si a locuintei, control acces, securitate la locul de munca, spatii comerciale, institutii, alte obiective.

  sisteme supraveghere video vicovu de susZi de zi ne confruntam cu probleme a caror solutie poate fi urmarirea GPS prin satelit. Va punem la dispozitie echipamente si solutii ce se pot aplica in orice domeniu in care telecomunicatiile fara fir de date de inalta fiabilitate sunt necesare. Productivitatea si gradul ridicat de satisfacere a nevoilor clientului sunt atinse prin intermediul sistemului de gestionare a fortei de munca mobile.

  Specialistii nostri sunt pregatiti si instruiti sa va furnizeze servicii prompte si de calitate, sa va ofere cele mai bune solutii la problemele cu care va confruntati in acest domeniu. Parteneriatele incheiate cu furnizorii de echipamente ne permit sa diminuam durata de implementare a sistemului in raport cu cerintele clientilor.

  Experienta castigata, lucrarile realizate si problemele rezolvate ne permit sa abordam sisteme cu grad crescut de complexitate. Va stam la dispozitie pentru a gasi impreuna cele mai avantajoase solutii la problemele dumneavoastra de securitate.

Produse si Servicii

Proiectare sisteme de supraveghere videomontaj camere video vicovu de sus

De asemenea pe domeniul securitatii, activitatile firmei sunt completate cu proiecte pentru:

  • sisteme de alarma antiefractie
  • sisteme detectie incendiu
  • sisteme control/admitere acces (interfonie si videointerfonie)

Alte domenii pentru care ne puteti contacta:

  • networking
  • sonorizare ambientala
  • automatizari porti
  • instalatii electrice de joasa tensiune

Instalare sisteme de supraveghere video

Intretinere sisteme de supraveghere video

Instalatii electrice de joaca tensiune

Galerie foto