Service Reparatii Instalatii electrice Vaslui

Laisy Sharpey SRL

Service Reparatii Instalatii electrice Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Laisy Sharpey SRL - Service Reparatii Vaslui.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii electrice Vaslui
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii electrice Vaslui

Particularitate a serviciilor prestate de societatea noastră, este aceea că, de la prima prezentare până la ultima activitate, fiecare contract este supravegheat şi controlat cu deosebită atenţie.

Practic, prin dezvoltarea unei bune relaţii cu fiecare client, la fiecare nivel, ne identificăm şi ne implicăm activ ca şi un compartiment de asigurare a garanţiei si calităţii fiecărui produs. Numai in acest fel putem lua in considerare, discuta si dezvolta in modul cel mai adecvat cerinţele clientului.

LAISY SHARPEY SRL a luat fiinţă in anul 2014 ca o societate cu capital privat românesc al carei domeniu principal de activitate îl constituie construcţiile. Deşi nouă pe piaţa românească de profil, datorită lucrărilor de bună calitate şi a gradului mare de diversitate a acestora, firma şi-a creat un portofoliu de clienţi fideli. Fiecare realizare poartă amprenta profesionalismului, pasiunii, energiei şi entuziasmului unor tehnicieni de exceptie. Prin intermediul acestui site dorim să prezentăm potenţialilor clienţi câteva din realizările noastre.

Galerie foto