Service Reparatii Instalatii electrice Ploiesti

PECEF

Service Reparatii Instalatii electrice Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre PECEF - Service Reparatii Ploiesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii electrice Ploiesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii electrice Ploiesti

S.C. PECEF TEHNICA s-a infiintat in 1996, incepand activitatea ca un centru de service mic fiind reprezentantul de service pentru judetul Prahova al firmei de renume Romanel, distribuitoare de produse electronice si electrocasnice Goldstar si Thomson. 
Urmare strategiei manageriale, in anul 2000 firma a avut un salt spectaculos in dezvoltare, devenind o societate comercială furnizoare de produse şiservicii,   diversificandu-si domeniile de activitate in conditii de auto-exigenta si calitate a lucrarilor si serviciilor prestate. 
Firma are un parcurs sigur, ascendent afirmandu-se ca una din cele mai stabile pe piata locala. Strategia de a reinvesti aproape in intregime profiturile obtinute dovedeste intentia de extindere si dezvoltare a societatii.

Cele de mai sus reprezinta argumentele noastre ca suntem o societate dinamica, în plina expansiune, avand ca principale atuuri dotarea tehnica moderna si profesionalismul echipei de ingineri si tehnicieni, serioasa si bine motivata, un management competent, politici financiare sanatoase.

PECEF TEHNICA! Un partener de afaceri activ si de încredere!

Galerie foto