Service Reparatii Instalatii electrice Oradea

Instalatii Electrice PopEnergia

Service Reparatii Instalatii electrice Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Instalatii Electrice PopEnergia - Service Reparatii Oradea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii electrice Oradea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii electrice Oradea

Activitatea principala a societatii noastre este proiectarea si executarea de instalatii electrice exterioare si interioare pentru constructii civile sau industriale, cu sediul principal aflat in Oradea. Echipa noastra de specialisti autorizati va stau la dispozitie cu o gama de servicii pentru instalatii electrice si sanitare. Obiectivul principal al companiei noastre este oferirea de servicii de inalta calitate conform cerintelor clientilor.


Instalatii sanitare pentru oradeniPopenergia s-a impus rapid in domeniu instalatiilor sanitare printr-un concept de abordare nou si eficient al proiectelor, vizand in primul rand calitatea serviciilor oferite si promtitudinea. Popenergia este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata serviciilor de instalatii sanitare si electrice din Oradea si judetul Bihor. 

 

Constructii civile OradeaConstructii civile
Popenergia va ofera solutii integrale si in domeniul constructiilor. Avem la dispozitie o echipa de arhitecti si proiectanti capabili sa duca la bun sfarsit orice proiect. Profesionalismu si eficienta echipei noastre aduc un plus de calitate ata serviciilor oferite cat si rezultatului final in fiecare proiect.

Momentan firma Popenergia are peste 50 de angajati, personalul pentru activitatile de instalatii electrice, sanitare si constructii civile fiind format din: ingineri, economisti, responsabili tehnici cu executia cu atestat MEC, electricieni autorizati ANRE, sudori autorizati ISCIR, muncitori calificati si necalificati. 

In prezent derulam proiectul denumit: "Achizitii de utilaje la SC POPENERGIA SRL din Oradea, judetul Bihor", proiect finantat partial din fonduri proprii si partial prin accesarea de fonduri in cadrul Programului operational sectorial "CRESTEREA COMPETIVITATII ECONOMICE".

Galerie foto