Service Reparatii Instalatii electrice Cluj Napoca

MDP ELECTRIC SRL-D

Service Reparatii Instalatii electrice Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre MDP ELECTRIC SRL-D - Service Reparatii Cluj Napoca.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii electrice Cluj Napoca
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii electrice Cluj Napoca

  Divizia MDP ELECTRIC SRL electricieni autorizati executa de la lucrari si reparatii electrice minore precum: schimbarea sau montarea prizelor, adaugarea de circuite electrice suplimentare pentru diverse aparate electrice (masina de spalat, aparat de aer conditionat etc.), montarea tabloului electric, proiectarea si executarea instalatiilor electrice interioare si exterioare pentru locuinte, spatii comerciale si industriale. MDP ELECTRIC are o vasta experienta in efectuarea de instalatii electrice interioare si exterioare si pune accent in special pe calitatea serviciilor oferite. Am executat cu succes, sute de lucrari de instalatii electrice. Suntem de asemenea in masura sa va oferim sfaturi bazate pe cunostinte tehnice detaliate acumulate in ani de experienta. Absolut toate serviciile executate de noi sunt testate si garantate, iar preturile pentru manopera sunt mai mult decat avantajoase. MDP ELECTRIC SRL-D pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine.
  Serviciile si lucrarile pe care le executa societatea noastra se adreseaza persoanelor fizice si societatilor comerciale care urmeaza sa-si dezvolte capacitatile de productie, sa-si revizuiasca sau sa-si inlocuiasca echipamentele din instalatiile electrice.

Produse si Servicii

Departamentul servicii, care cuprinde consultanta, proiectare, executie, mentenanta pentru:

  • Instalatii electrice civile si industriale
  • Instalatii de protectie impotriva trasnetului si prize de pamant
  • Tablouri electrice de distributie, automatizare si compensare a factorului de putere
  • Sisteme de iluminat interior, exterior, de siguranta
  • Modificari, remedieri si reparatii instalatii electrice
  • Iluminat scari de bloc cu senzori

Galerie foto