Service Reparatii Instalatii electrice Braila

Distrisan

Service Reparatii Instalatii electrice Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Distrisan - Service Reparatii Braila.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii electrice Braila
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii electrice Braila

DISTRISAN SRL BRAILA societate cu capital integral privat, fondata in anul 2005 avand sediul social in Braila, a fost pusă in functiune prin infiintarea unui laborator PRAM. Laboratorul PRAM a fost autorizat de catre inspectoratul de stat in constructii in anul 2007si atestat ANRE in 2011. În cursul anilor 2007-2013 laboratorul PRAM a desfasurat activitatea de service retele electrice la diferite societati comerciale. In decursul anului 2008 S.C. DISTRISAN S.R.L. a infiintat un atelier de reparatii electrice care executa service si mentenanta sistemelor electrice la diferite societati comerciale.

La inceputul anului 2009, S.C. DISTRISAN S.R.L achizitioneaza statii electrice de transformare si distributie a energiei electrice 110 / 6 kV si 6 / 0,4 kV cu personalul aferent. Prin intermediul statiei electrice de transformare si distributie 110 / 6 kV se face transportul energiei electrice pe o arie limitata a judetului Braila

La sfarsitul anului 2010, S.C. DISTRISAN S.R.L isi mareste aria de activitate prin preluarea serviciului de exploatare si monitorizare al unor statii de inalta si medie tensiune in judetul Calarasi. Serviciul de exploatare pentru statia de inalta tensiune si statia de medie tensiune se face cu activitatea de dispecer prin telecomanda si telegestiune.

La inceputul anului 2011, S.C. DISTRISAN S.R.L a achizitionat retele electrice de medie si joasa tensiune , posturi de transformare de medie/joasa tensiune si statii electrice de distributie a energiei electrice de medie si joasa tensiune pe raza judetuluiBraila

Domeniul de activitate desfasurat de catre SC DISTRISAN SRL BRAILA în conformitate cu statutul societatii, este structurat dupa cum urmeaza:

  • distributia energiei electrice, cod CAEN 3513, si
  • executie de lucrari de imbunatatiri funciare, cod CAEN 4291
  • lucrări de instalaţii electrice, cod CAEN 4321;
  • lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat, cod CAEN 4322

Activităţile SC DISTRISAN sunt licentiate si atestate de catre ANRE:

  • Distributie de energie electrica,
  • Executare de linii electrice, aeriene sau subterane ,la tensiunea nominală de 0,4 kV-20 kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV , incercari de instalatii electrice de joasa si medie tensiune, conform atestat ANRE
  • Proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea de 0,4 kV, conform atestat ANRE.

Deasemenea sunt si certificate conform standardelor: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001:

  • Distributie de energie electrica. Proiectare si executie de linii electrice, aeriene sau subterane , cu tensiuni nominale de 0,4 -20 kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV, incercari de instalatii electrice de joasa si medie tensiune.
  • Proiectare si executie de instalatii sanitare, instalatii de climatizare , de incalzire si de aer conditionat.

Galerie foto