Service Reparatii Instalatii electrice Botosani

Service Instalatii electrice Botosani

Service Reparatii Instalatii electrice Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Instalatii electrice Botosani - Service Reparatii Botosani.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii electrice Botosani
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii electrice Botosani

  ELPROEX SA a fost infiintata in anul 2000. Conform datelor oferite de Registrul Comertului, firma are ca domeniu de activitate principal lucrari de instalatii electrice.
  Indiferent ce probleme aveti la instalatiile electrice, de la un simplu scurt-circuit pana la o pana grava de curent, echipa noastra de electricieni este aici pentru dumneavoastra.
  Inlocuirea instalatiei vechi nu presupune numai inlocuirea conductorilor (cablurilor). De cele mai multe ori este nevoie de montarea unor circuite noi (pt. alimenatrea consumatorilor mari: Aer Conditionat, Masina de Spalat, Plite/Cuptoare Electrice s.a.), recalibrarea instalatiei electrice, schimbarea tabloului electric vechi cu unul modern si sigur, recalibrarea sigurantelor si inlocuirea acestora cu cele de generatie noua (sigurante automate electromagnetice), inlocuirea prizelor si intrerupatoarelor. Toate operatiunile mentionate mai inainte, este indicat (in limita posibilitatilor banesti) sa se execute in acelasi timp.
  Orice interventie a dumneavoastra asupra instalatiei electrice, va pune viata in pericol prin riscul marit de electrocutare si este de preferat sa apelati la un electrician autorizat.
  Pentru evitarea electrocutarilor si indepartarea riscurilor ce pot aparea, va indicam cateva masuri de preventie:

  • Nu folositi cabluri de alimentare deteriorate (topite, reparate, lipite, fara izolatie, cu vechime mare sau care se incalzesc);
  • Nu lasati nesupravegheate aparatele electrice alimentate cu curent electric, mai ales pe perioade indelungate, inclusiv aparatele care raman in stand-by (televizor, aer conditionat, lampi de veghe, candele/icoane, s.a).
  • Apelati la un electrician autorizat, de fiecare data cand simtiti miros de incins, miros de plastic/ebonita arsa, zgomote sau scantei provocate de instalatia electrica sau la tabloul electric.

Produse si Servicii

SC ELPROEX SA proiecteaza si executa:
-instalatii electrice interioare,
-bransamente aeriene si subterane 0,4 kV,
-linii electrice aeriene si cablu 0,4-20 kV,
-posturi de transformare,
-instalatii de iluminat public stradal,
-instalatii de legare la pamant si paratrasnet,
-masuratori PRAM,
-incalzire electrica in pardoseala

Galerie foto