Service Reparatii Instalatii electrice Bistrita

Tub Integral

Service Reparatii Instalatii electrice Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Tub Integral - Service Reparatii Bistrita.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Instalatii electrice Bistrita
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Instalatii electrice Bistrita

Infiintata in anul 2001, Tub Integral SRL isi propune sa ofere clientilor sai produse de calitate la cele mai bune preturi.

Domeniul de activitate al firmei cuprinde distributia de materiale electrice, in special cabluri electrice, accesorii pentru cabluri electrice, aparataje, tuburi de protectie si

materiale electroizolante.

Piata firmei se situeaza la nivelul intregii tari si este lider in zona Moldova si Transilvania.

Transportul este asigurat cu parcul auto propriu, direct in santier, oriunde in Romania in maxim 24 de ore de la primirea comenzii ferme, pentru marfa de pe stoc.

Firma ofera o gama variata de produse de inalta calitate:

-conductori electrici: de aluminiu, de cupru, flexibil sau rigid cu utilizare generala sau speciala in instalatii electrice fixe montate in tuburi de protectie;

-cabluri electrice de energie cu izolatie in PVC, din cupru sau aluminiu, armate si nearmate utilizate in instalatii electrice fixe;

-cabluri electrice de semnalizare cu izolatie in PVC, armate si nearmate, rigide sau flexibile;

-cabluri neizolate pentru linii electrice aeriene din oltel-aluminiu;

-cordoane flexibile de tensiune pentru utilizari semi-industriale si electrocasnice;

-mansoane electrice termocontractibile;

-papuci si mufe pentru cabluri de cupru sau aluminiu;

-intrerupatoare automate, intrerupatoare diferentiale;

-tablouri electrice;

-tub de protectie metalic si PVC flexibil sau rigid; jgheab de PVC si metalic;

-doze de ramificatie si aparataj;

-corpuri de iluminat, tuburi neon;

-blocuri de masura si protectie;

-prize , intrerupatoare, comutatoare, variatoare, prize industriale.

Tub Integral SRL urmareste in permanenta ca produsele distribuite clientilor cat si serviciile prestate catre acestia sa corespunda standardelor de calitate. Datorita seriozitatii si promptitudinii, firma a ajuns intr-un timp relativ scurt unul dintre cei mai importanti distribuitori de materiale electrice (in special cabluri electrice) de pe piata locala de profil.

Electroplast SA si Iproeb SA Bistrita sunt principalii nostri frunizori de cabluri electrice si materiale electroizolante de inalta calitate, firme care sunt certificate SR EN ISO 9001, SR EN ISO 14001 respectiv SR OHSAS 18001 cu omologari si certificari a produselor ISEMEX PetrosaniAFER Bucuresti, ICECON BucurestiMETROREXTRANSELECTRICAELECTRICAENELE.ON.

Tub Integral este onorata sa raspunda cerintelor de orice fel, din partea clientilor sai, in ceea ce priveste produsele comercializate si serviciile prestate, sprijinindu-i in gasirea celor mai bune solutii pentru acoperirea nevoilor economice prezente si viitoare.

Galerie foto