Service Reparatii Hidrofoare-Electropompe Ploiesti

SC EXPOTEHNICA SRL

Service Reparatii Hidrofoare-Electropompe Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC EXPOTEHNICA SRL - Service Reparatii Ploiesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Hidrofoare-Electropompe Ploiesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Hidrofoare-Electropompe Ploiesti

nca din 1998 EXPOTEHNICA s-a preocupat sa prezinte clientilor nostri produse noi, tehnologie noua si service in garantie si postgarantie la toate produsele oferite. Incercam in permanenta sa ne respectam partenerii, sa aflam nevoile si sa prezentam oferte speciale.

Politica EXPOTEHNICA este predilect orientata spre clienti si se centreaza pe asigurarea calitatii serviciilor prestate si satisfactia clientilor. Calitatea produselor livrate urmare a unei selectii atente a furnizorilor, precum si prestarea de servicii cu profesionalism, constituie instrumentele cele mai eficace ale strategiei firmei ce motiveaza o politica coerenta orientata catre succes.

Misiunea noastra este dezvoltarea afacerii in conditiile respectarii reglementarilor legale, a angajamentului social al firmei, dar si a calitatii si integritatii mediului inconjurator. Calitatea oferita presupune respect fata de clienti, conditie absolut necesara in dezvoltarea afacerii si scop declarat al firmei. Inca din 2004 am fost certificati ISO 9001. In 2009 am primit recertificarea ISO 9001:2007, precum si certificarea conform EN ISO 14001:2004, BS OHSAS 18000:2007 si SA 8000 din partea EUROCERT.Viziunea noastra este furnizarea de produse si servicii de calitate. Politica EXPOTEHNICA este predilect orientata spre clienti si se centreaza pe asigurarea calitatii serviciilor prestate si satisfactia clientilor. Calitatea produselor livrate urmare a unei selectii atente a furnizorilor, precum si prestarea de servicii cu profesionalism, constituie instrumentele cele mai eficace ale strategiei firmei ce motiveaza o politica coerenta orientata catre succes

Valorile EXPOTEHNICA sunt orientate catre client, misiunea principala fiind Clientul pe primul loc. Principalele valori promovate de noi sunt atitudinea corecta si respectul fata de client, angajament, integritate, munca in echipa. Fiecare client este tratat special si intocmim oferte cu conditii de pret si de plata cat mai convenabile de la toti furnizorii aflati in portofoliul nostru. In vederea asigurarii de servicii cat mai bune pentru clientii nostri oferim service in garantie si postgarantie pentru toate echipamentele oferite la vanzare.

EXPOTEHNICA este numarul 1 pe piata din judetul Prahova la vanzarea de echipamente industriale. Pe piata din Romania suntem printre cei mai mari distribuitori de scule electrice profesionale si utilaje de mica mecanizare pentru constructii, oferind servicii complete clientiilor nostri. Anual am reusit sa dezvoltam colaborarea cu furnizorii nostrii pentru a oferi cele mai bune conditii si partenerilor nostri. Ne alegem furnizorii in functie de potentialul acestora de a satisface cerintele clientilor nostri in domeniul serviciilor – tehnologie noua, produse noi, asigurearea de piese de schimb pentru service in garantie si postgarantie.

EXPOTEHNICA distribuie scule electrice de la producatori de renume mondial precum BOSCH, MAKITA, FEIN, DEWALT, HITACHI. Stocurile de scule si piese de schimb pentru acestea va stau la dispozitie. Pentru aceste scule electrice veti gasi la noi si toata gama de accesorii necesara - burghie metal si lemn, burghie SDS Plus si MAX, dalti si spituri, carote diamantate beton, carote metal, panze pendular, discuri lemn, discuri metal si produse abrazive si alte accesorii de care aveti nevoie

Galerie foto