Service Reparatii Hidrofoare-Electropompe Iasi

SC EUROTECH S.R.L.

Service Reparatii Hidrofoare-Electropompe Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC EUROTECH S.R.L. - Service Reparatii Iasi.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Hidrofoare-Electropompe Iasi
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Hidrofoare-Electropompe Iasi

Echipa de vanzari din compania EUROTECH va ofera suportul tehnic de care aveti nevoie la achizitionarea unei scule electrice sau a unui utilaj. La solicitarea dumneavoastra, va vom indruma catre produsele care va satisfac cel mai bine nevoile, va vom sprijini in invatarea modului in care acestea trebuie utilizate si intretinute; in plus, vom tine cont de fiecare sugestie sau problema de-a dumneavoastra.Consultanta tehnica acordata de echipa noastra este la nivel de detaliu pentru fiecare scula ori echipament achizitionat, specialistiiEUROTECH avand la baza stagii de instruire avansate. Echipa EUROTECH, prin cele doua departamente principale VANZARI siSERVICE, participa la toate trainingurile organizate de furnizori sau de producatori, in tara sau in strainatate. Expertiza in domeniu ne confera abilitatea de a va configura ofertele in concordanta cu nevoile, aria de utilizare a utilajelor si gradul de pregatire a celor care le vor utiliza.

La EUROTECH aveti asigurat service-ul pentru scule si echipamente industriale si profesionale, echipamente pentru curatenie, pentru pompe, unelte, compresoare si generatoare, pentru utilajele de constructii si pentru orice produs achizitionat, in conformitate cu prevederile tehnice ale producatorului. In punctul de service din Splai Bahlui Mal Stang 15B echipa de tehnicieni specializati asigura servicii de reparatii si intretinere pentru toata gama de produse comercializate de compania noastra, in conformitate cu regulile impuse de producatori. Expertiza in domeniu, dotarile tehnice si logistice si gradul inalt de specializare a determinat furnizorii nostri sa ne acorde dreptul de interventie in garantie asupra produselor vandute.

 

Galerie foto