Service Reparatii Hidrofoare-Electropompe Craiova

Reparatii Hidrofoare Craiova

Service Reparatii Hidrofoare-Electropompe Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Hidrofoare Craiova - Service Reparatii Craiova.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Hidrofoare-Electropompe Craiova
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Hidrofoare-Electropompe Craiova

Firma AB INSTAL este dealer autorizat al firmelor: 
- VIESSMANN; - GRUNDFOS; - WESTERN 
distribuind echipamente pentru instalatii termice, sanitare, incalzire in pardoseala, instalatii utilizare, separare, bransamente gaze naturale OL si PE de orice complexitate.
AB INSTAL ofera produse de calitate la cele mai mici preturi si asigura transportul gratuit. 
AB INSTAL are implementat sistemul calitatii prin IQNET, asigurand protectia utilizatorilor si siguranta in functionare pentru instalatiile si echipamentele sub presiune. 
Prin calitatea materialelor componente (otel inoxidabil, cupru, aluminu etc) se asigura o inalta siguranta in exploatare si este prelungita durata de viata a instalatiei.
Plata produselor se poate face prin credit direct in magazin doar cu buletinul (RALFI prin BCR, BRD, etc.).
Inchiriem aparat sudura PE (gaze si apa), cu sudori autorizati ISCIR in PE, pana la diametrul de 500 mm.

Produse si Servicii

Firma AB INSTAL a fost infiintata in anul 2000 si imediat si-a facut simtita prezenta pe piata centralelor termice, are peste 40 de angajati care formeaza o echipa de profesionisti in acest domeniu. Firma AB INSTAL inchiriaza aparat sudura PE (gaze si apa), cu sudori autorizati ISCIR in PE,pana la diametrul de 500 mm. Firma AB INSTAL ofera transport marfa, produse, echipamente cu autoturisme Dacia Papuc, Peugeot Partener si Renault Mascott sarcina de la 3.5 tone. Este printre putinele firme din domeniu care are toate autorizatiile necesare (ISCIR, ANRGN, ISO 9001, ISO 14001) si care poate face lucrari pentru persoane fizice, cit si juridice, lucrari de mici dimensiuni dar si de mare amploare. Echipele sunt formate din specialisiti bine pregatiti care executa: - Instalatii termice, sanitare, incalzire in pardoseala de ORICE COMPLEXITATE. - Instalatii utilizare, separare, bransamente gaze naturale OL SI PE de orice complexitate.

Galerie foto