Service Reparatii Hidrofoare-Electropompe Cluj Napoca

WILO TRANS S.R.L.

Service Reparatii Hidrofoare-Electropompe Cluj Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre WILO TRANS S.R.L. - Service Reparatii Cluj Napoca.


Descriere Service Reparatii Hidrofoare-Electropompe Cluj Napoca

  S.C. WILO TRANS S.R.L. s-a infiintat in 1995 prin asocierea a trei persoane fizice, cetateni romani. Managementul firmei este asigurat de asociatii acesteia. Firma dispune de peste 30 de angajati permanenti.
  Activitatile comerciale si tehnice ale societatii se desfasoara pe plan national. Onoram in cel mai scurt timp comenzi de livrare, produse cat si interventii service in si post garantie (24-max. 48 de ore de la solicitare) in oricare localitate din tara.
  Activitatile de service si punere in functiune se desfasoara de catre personalul tehnic specializat, organizat in echipe de 2-3 persoane. Piesele de schimb folosite sunt originale.

  Oferim service pentru electropompe submersibile, de suprafata, pompe epuisment, pompe monofazate. Rezolvam orice problema aparuta in functionarea pompei dumneavoastra, insclusiv rebobinarea motorului. Reparam cu succes marci de cunoscute precum Grundfos, Lowara, Wilo, Nocchi, Epet, Hebe si altele.

  Pentru orice problema aparuta la pompa dumneavoastra va rugam sa ne contactati si vom fi mai mult decat bucurosi sa va ajutam. Putem repara defecte aparute la partea mecanica a pompei sau la partea electrica a motorului.

Produse si Servicii

  • rebobinari ale motorului
  • alte defecte la partea electrica
  • reparatii capitale mecanice, atat la motor cat si la pompa
  • schimbari de garnituri, presetupe, rulmenti

Produse

  • Electropompe
  • Vase de Expansiune
  • Racorduri Apa si Gaz

 

Galerie foto