Service Reparatii Hidrofoare-Electropompe Bucuresti-Sector 3

Ralmi Com Ind S.R.L

Service Reparatii Hidrofoare-Electropompe Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Ralmi Com Ind S.R.L - Service Reparatii Bucuresti-Sector 3.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Hidrofoare-Electropompe Bucuresti-Sector 3
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Hidrofoare-Electropompe Bucuresti-Sector 3

S.C. RALMI isi desfasoara activitatea in domeniul productiei si al serviciilor de tipul operatiunilor de mecanica generala si prelucrarilor prin aschiere.

Societatea a fost infiintata in anul 1994 de catre ing. Alfredo Cirstea in calitate de unic asociat si administrator cu drepturi depline.

Firma detine personal cu inalt grad de calificare si experienta de peste 20 ani in domeniu.

Produse si Servicii

S.C. RALMI este in continua dezvoltare datorita eforturilor depuse in vederea obtinerii unui loc important pe piata prestatorilor de servicii din domeniul de activitati pe care il desfasoara (prelucrari prin aschiere, repratii electropompe si mecanica generala ). Facem eforturi deosebite pentru a pune la dispozitia partenerilor de afaceri servicii de cea mai buna calitate.

S.C. RALMI este o firma stabila, cu un management de calitate ce se bazeaza pe eforturile combinate si cooperarea fiecarui membru al firmei - ale caror indatoriri sunt indeplinite cu hotarare, profesionalism si integritate.

S.C. RALMI realizeaza profit in fiecare luna, profit ce duce la mentinerea si imbunatatirea standardelor de calitate.

Galerie foto