Service Reparatii Hidrofoare-Electropompe Bucuresti-Sector 2

Electrobobinaj

Service Reparatii Hidrofoare-Electropompe Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Electrobobinaj - Service Reparatii Bucuresti-Sector 2.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Hidrofoare-Electropompe Bucuresti-Sector 2
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Hidrofoare-Electropompe Bucuresti-Sector 2

  Existenţi pe piaţa românească încă de la începutul anilor ’60, afiliaţi la Uniunea Centrala a Cooperaţiilor Meşteşugăreşti U.C.E.C.O.M. (uniune cu rang de minister, înfiinţată prin hotărâre a Consiliului de Miniştri în anul 1953), suntem o companie a viitorului, în plină ascensiune tehnică şi tehnologică, suferind de-a lungul timpului ample evoluţii ascendente şi fiind promotorii unor invenţii şi inovaţii de importanţă revoluţionară.  

                    "Cunoscuţi în ţară ca principalii producători de pompe tip Kama, utilizate în agricultură, am continuat să aducem noi îmbunătătiri, atât în ceea ce priveste randamentul - acesta în sensul cresterii - cât şi în privinta consumului energetic, logic, în direcţia reducerii sale.

                    Preocuparea pentru diversificarea produsului de bază, pompă de 3/4'', s-a materializat în executarea unei pompe, tot de 3/4'', cu o putere de 800 de wati, mai mare decât precedentele şi, în acelasi timp, cu un consum mult redus de curent electric, satisfăcând astfel în măsură sporită pretenţiile beneficiarilor.

                    De asemenea, întrucât se manifestă o cerere mereu în creştere, la sate, de stabilizatoare de tensiune, S.C.A . Electrobobinaj Bucureşti a scos acest produs nou, în trei variante: de 1000, 2000 şi, respectiv, 4000 de wati".

Galerie foto