Service Reparatii Grilaje Metalice Iasi

SC Hidro-Flex Raca SRL - Confectii Metalice Iasi

Service Reparatii Grilaje Metalice Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Hidro-Flex Raca SRL - Confectii Metalice Iasi - Service Reparatii Iasi.


Descriere Service Reparatii Grilaje Metalice Iasi

SC Hidro-Flex Raca SRL
Confectii Metalice Iasi - Prelucrari prin aschiere Iasi
0742.126.986 / 0332.464.062

  Avem o echipa cu experienta in reparatia confectiilor metalice in Iasi iar aceasta experienta ne da dreptul sa ne prezentam in fata clientilor nostri deplin increzatori ca putem rezolva orice problema aparuta. Pe parcursul activitatii noastre am incercat sa identificam toate defectiunile confectiilor metalice incredintate, reparand o gama extinsa de grilaje metalice.

  Suntem constienti ca serviciile prestate sunt cea mai buna carte de vizita pentru firma noastra si ne propunem cu fiecare interventie sa ne consolidam capitalul de incredere.

        Prelucrarea materialelor prin aschiere este un proces mecanic prin care semifabricatul este executat prin indepartarea materialului. In timpul procesului de aschiere o „muchie de aschiere” este presata atat de tare in semifabricat incat materialul este puternic „deformat” si fortat sa „curga” sub forma unor „aschii”. Rezultatul este „o suprafata prelucrata” care trebuie sa corespunda cu „cerintele de calitate” specificate.

prelucrari-prin aschierePrelucrabilitatea este o expresie larg folosita in cadrul proceselor de aschiere. Este un sistem care exprima cat de eficient poate fi realizat procesul de aschiere cu un cost redus in cadrul conditiilor tehno­logice existente date.

      Cu toate ca prelucrabilitatea este influentata de mai multe elemente din cadrul procesului de aschiere (materialul semifabricatului, sculele si conditiile de aschiere, posibilitatile masinii, strategia de aschiere (CAM), fixarea semifabricatului si a sculelor, sistemul de racire, experienta utilizatorilor in controlul proce­sului, etc.) este uzual sa vorbim despre prelucrabili­tate ca fiind o proprietate a materialului.

Produse si Servicii

 

  • confectii metalice
  • grilaje metalice
  • prelucrari prin aschiere
  • structuri metalice

Galerie foto