Service Reparatii Frigidere Timisoara

Service Reparatii frigidere Timisoara

Service Reparatii Frigidere Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Reparatii frigidere Timisoara - Service Reparatii Timisoara.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Frigidere Timisoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Frigidere Timisoara

reparatii frigidere timisoaraFrigotehnist calificat Timisoara efectueaza servicii de reparatii frigidere, service camere si combine frigorifice, sau orice alta interventie sau reparatie pentru echipament frogotehnic.

Defectiunile care pot aparea la frigidere in marea lor majoritate sunt electrice si au la baza variatii de tensiune care pot provoca diverse intreruperi, arderi, blocari, impuscari a circuitului electric al diverselor componente, compresor, termostat, releu, contact, placa electronica, dar pot fi si de fabricatie sau o reparatie de frigider neprofesionista, in urma folosirii unor a unor materiale sau piese de slaba calitate.   Sunt situatii in care o combina frigorifica nu a fost intretinuta prin curatare inca de cand a fost instalata in casa, ori un aparat de aer conditionat nu a fost igienizat ori nu a fost facuta completarea necesara cu agent frigorific niciodata.

Mentinerea unei functionari anormale a frigiderului si amanarea reparatiei determina ulterior costuri mari pentru reparatii, cat si un consum marit de energie electrica. Un frigider defect poate consuma de pana la 3 ori mai multa energie electrica decat un frigider bine intretinut. Daca observati ca frigiderul are tendinta de a functiona incontinu, inainte de a chema un frigotehnist pentru repararea frigiderului, dati-l la treapta minima si departati-l de pereti mai ales in spate unde se gaseste schimbatorul de caldura (condensatorul) in general, sau in peretii laterali la frigiderele no frost.

  In astfel de situatii service frigidere Timisoara este in masura sa readuca starea de normala functionare pentru aceste aparate prin executarea unor manopere specifice, rapide si inca nu foarte costisitoare in comparatie cu situatiile in care intervin defectiunile permanente care implica inlocuirea pieselor defecte.

Produse si Servicii

  • Reincarcare cu agent refrigerant
  • Schimbare releu protectie,pornire compresor
  • Schimbare termostat electromecanic
  • Inlocuire ventilator frigidere no frost
  • Inlocuire compresor (motor)

Galerie foto