Service Reparatii Frigidere Targoviste

Reparatii Frigidere Targoviste

Service Reparatii Frigidere Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Frigidere Targoviste - Service Reparatii Targoviste.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Frigidere Targoviste
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Frigidere Targoviste

Principalul obiectiv firmei este asigurarea standardelor calitative pentru repararea agregatelor frigorifice (frigidere, congelatoare, combine frigorifice, lada frigorifica, camere frigorifice, aer conditionat: auto, casnic si industrial si orice alt agregat frigorific casnic sau industrial), precum si satisfacerea cerintelor clientilor nostri si optimizarea timpului de interventie.

 Mentinerea unei functionari anormale a frigiderului si amanarea reparatiei determina ulterior costuri mari pentru reparatii, cat si un consum marit de energie electrica. Un frigider defect poate consuma de pana la 3 ori mai multa energie electrica decat un frigider bine intretinut. Daca observati ca frigiderul are tendinta de a functiona incontinu, inainte de a chema un frigotehnist pentru repararea frigiderului, dati-l la treapta minima si departati-l de pereti mai ales in spate unde se gaseste schimbatorul de caldura (condensatorul) in general, sau in peretii laterali la frigiderele no frost.

 Defectiunile care pot aparea la frigidere in marea lor majoritate sunt electrice si au la baza variatii de tensiune care pot provoca diverse intreruperi, arderi, blocari, impuscari a circuitului electric al diverselor componente, compresor, termostat, releu, contact, placa electronica, dar pot fi si de fabricatie sau o reparatie de frigider neprofesionista, in urma folosirii unor a unor materiale sau piese de slaba calitate.   Sunt situatii in care o combina frigorifica nu a fost intretinuta prin curatare inca de cand a fost instalata in casa, ori un aparat de aer conditionat nu a fost igienizat ori nu a fost facuta completarea necesara cu agent frigorific niciodata.

  In astfel de situatii service frigidere VIO DIO este in masura sa readuca starea de normala functionare pentru aceste aparate prin executarea unor manopere specifice, rapide si inca nu foarte costisitoare in comparatie cu situatiile in care intervin defectiunile permanente care implica inlocuirea pieselor defecte.

Produse si Servicii

  • Frigotehnist calificat va ofera consultanta si reparatii in domeniul aparatelor frigorifice in Targoviste si in Dambovita.
  • Constatari, reparatii, service la frigidere, congelatoare, combine frigorifice, vitrine frigorifice, masini de inghetata la o gama diversa de marci si modele: ARTIC, INDESIT, BEKO, ARDO, AEG, ELECTROLUX , GORENJE, ZANUSSI, WHIRPOOL, NEI, ARISTON, BOSCH, SIEMENS, CANDY, FRANKE, DAEWOO, LG, ALASKA, BLOOMBERG etc.
  • Constatari si eventuale reparatii la domiciliul clientului.
  • Oferim garantie pentru toate lucrarile efectuate

Galerie foto