Service Reparatii Frigidere Hunedoara

Reparatii Frigidere Hunedoara

Service Reparatii Frigidere Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Frigidere Hunedoara - Service Reparatii Hunedoara.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Frigidere Hunedoara
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Frigidere Hunedoara


Intretinere si Reparatii instalatii frigotehnice, frigidere, lazi frigorifice, combine frigorifice, camere frigorifice, aer conditionat

  Efectuam service si mentenanta pentru instalatii frigorifice de uz casnic si industrial pe baza de contract sau la solicitarea clientului in caz de urgente. Avem intotdeauna un frigotehnist calificat pentru servicii de reparatii frigidere, service camere si combine frigorifice, sau orice alta interventie sau reparatie pentru echipament frogotehnic. 

 Reparatiile de frigidere pe raza orasului Hunedoara si in imprejurimi sunt realizate de catre echipa noastra de frigotehnisti autorizati, cu o vasta experienta in domeniu, mereu disponibili pentru dumneavoastra in baza unei programari sau a unei solicitari in regim de interventie rapida.

 .

   Majoritatea cauzelor defectiunilor aparatelor electrocasnice se datoreaza modalitatii prin care sunt folosite si timpilor foarte mari la care se ajunge pana la fi intretinute.   Sunt situatii in care o combina frigorifica nu a fost intretinuta prin curatare inca de cand a fost instalata in casa, ori un aparat de aer conditionat nu a fost igienizat ori nu a fost facuta completarea necesara cu agent frigorific niciodata.

Daca observati ca motorul frigiderului dvs. functioneaza incontinuu-verificati daca termostatul este reglat pe o treapta superioara (4,5,6), daca da, atunci va trebui sa il setati mai jos ,(1,2), si observati daca motorul se va opri- in multe cazuri, in timp termostatele mecanice se decalibreaza, iar setarea 4 poate fi echivalenta setarii 1. Daca totusi motorul nu se opreste incercati sa departati frigiderul de perete pentru a ii asigura o mai buna aerisire radiatorului din spate.

 Oricare ar fi problema pe care o intampinati, nu ezitati sa ne contactati, vom raspunde solicitarii dvs cu cea mai mare promptitudine.

Produse si Servicii

   Va oferim toata gama de servicii: Reparatii frigidere, reparatii congelatoare, reparatii combine frigorifice, reparatii aparate frigorifice, reparatii camere frigorifice, reparatii side by side, reparatii lazi frigorifice, reparatii vitrine frigorifice, service frigidere, service congelatoare, service combine frigorifice, service aparate frigorifice, service camere frigorifice, service lazi frigorifice, service vitrine frigorifice, camere frigorifice, reparatie congelator, reparatii abatitoare de temperaturi (blast-chillere),intretinerea periodica a agregatelor, reparatii placi (module) electronice de comanda pentru frigidere, montaj placi vaporizatoare cu sudura speciala, montare/demontare camere frigorifice industriale, incarcari agent frigorific de orice tip, inclusiv ecologic, detectare pierdere agent frigorific cu aparatura speciala, inlocuire termostate, compresoare, relee de protectie, inlocuire sau reparatii ventilatoare, inlocuire filtru deshidrator, incarcare freon auto.

Produse:

 • Compresoare frigorifice
 • Relee termice
 • Relee de pornire
 • Filtre de umiditate
 • Termostate
 • Ventilatoare
 • Condensatoare racire
 • Electrovalve
 • Placi electronice
 • Afisaje electronice
 • Vaporizatoare