Service Reparatii Frigidere Hunedoara

SC Smart Tools Transilvania SRL

Service Reparatii Frigidere Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Smart Tools Transilvania SRL - Service Reparatii Hunedoara.


Descriere Service Reparatii Frigidere Hunedoara

   SmartTools® este marca inregistrata in Romania iar echipa noastra va raspunde cu promptitudine la orice solicitare din partea dumneavoastra si in cel mai scurt timp veti avea o oferta de pret.
   

Intretinere

Daca observati ca motorul frigiderului dvs. functioneaza incontinuu-verificati daca termostatul este reglat pe o treapta superioara (4,5,6), daca da, atunci va trebui sa il setati mai jos ,(1,2), si observati daca motorul se va opri- in multe cazuri, in timp termostatele mecanice se decalibreaza, iar setarea 4 poate fi 

echivalenta setarii 1. Daca totusi motorul nu se opreste incercati sa departati frigiderul de perete pentru a ii asigura o mai buna aerisire radiatorului din spate.
   In cazul in care in compartimentul congelatorului sau frigiderului ati pus o cantitate mai mare de alimente , 

motorul va functiona mai mult timp incontinuu, in functie de cantitatea de alimente pe care ati introdus-o.
   O data pe an, scoateti frigiderul din priza pentru a-l dezgheta si curata in interiorul compartimentelor si totodata pentru a curata de praf gratarul (condensatorul ) din spate, acest lucru va eficientiza functionarea frigiderului dvs.
   Daca aveti o combina frigorifica cu dezghetare automata si uneori gasiti apa sub sertarele de legume, trebuie sa desfundati gaura de evacuare a apei, aceasta se afla in interiorul frigiderului, pe peretele din spate, putin deasupra sertarelor de legume.   

Produse si Servicii

   SmartTools® Service va ofera toata gama de servicii: Reparatii frigidere, reparatii congelatoare, reparatii combine frigorifice, reparatii aparate frigorifice, reparatii camere frigorifice, reparatii side by side, reparatii lazi frigorifice, reparatii vitrine frigorifice, service frigidere, service congelatoare, service combine frigorifice, service aparate frigorifice, service camere frigorifice, service lazi frigorifice, service vitrine frigorifice, camere frigorifice, reparatie congelator, reparatii abatitoare de temperaturi (blast-chillere),intretinerea periodica a agregatelor, reparatii placi (module) electronice de comanda pentru frigidere, montaj placi vaporizatoare cu sudura speciala, montare/demontare camere frigorifice industriale, incarcari agent frigorific de orice tip, inclusiv ecologic, detectare pierdere agent frigorific cu aparatura speciala, inlocuire termostate, compresoare, relee de protectie, inlocuire sau reparatii ventilatoare, inlocuire filtru deshidrator, incarcare freon auto.

Produse:

 • Compresoare frigorifice
 • Relee termice
 • Relee de pornire
 • Filtre de umiditate
 • Termostate
 • Ventilatoare
 • Condensatoare racire
 • Electrovalve
 • Placi electronice
 • Afisaje electronice
 • Vaporizatoare

Galerie foto