Service Reparatii Frigidere Galati

Casvida S.R.L

Service Reparatii Frigidere Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Casvida S.R.L - Service Reparatii Galati.


Descriere Service Reparatii Frigidere Galati

  Casvida S.R.L efectueaza service si mentenanta pentru utilaje frigorifice de uz casnic si industrial pe baza de contract sau la solicitarea clientului in caz de urgente. Avem intotdeauna un frigotehnist calificat pentru servicii de reparatii frigidere, service camere si combine frigorifice, sau orice alta interventie sau reparatie pentru echipament frogotehnic.
  Frigiderul este pentru noi toti un aparat electrocasnic indispensabil. De accea cand acesta da semne de oboseala sau se strica avem nevoie de servicii de reparatii frigidere executate de un frigotehnist autorizat. Trebuie sa alegem specilist de service frigidere care sa faca treaba buna si acea reparatie frigider pe care o realizeaza sa fie fiabila.
  Daca observati ca frigiderul are tendinta de a functiona incontinu, inainte de a chema un frigotehnist pentru repararea frigiderului, dati-l la treapta minima si departati-l de pereti mai ales in spate unde se gaseste schimbatorul de caldura (condensatorul) in general, sau in peretii laterali la frigiderele no frost.

Produse si Servicii

  • Reincarcare cu agent refrigerant
  • Schimbare releu protectie,pornire compresor
  • Schimbare termostat electromecanic
  • Inlocuire ventilator frigidere no frost
  • Inlocuire compresor (motor)

Galerie foto