Service Reparatii Frigidere Craiova

Service Reparatii frigidere Craiova

Service Reparatii Frigidere Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Reparatii frigidere Craiova - Service Reparatii Craiova.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Frigidere Craiova
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Frigidere Craiova

Infiintata in 2004 ca service electrocasnice intr-unul din cele mai importante orase din sudul tarii: Craiova, V&D Electrosystem si-a dezvoltat si extins activitatea avand in prezent contracte de service in garantie pentru produsele electrocasnice MERLONI Elettrodomestici (INDESIT, ARISTON/HOTPOINT), HANSA, AMICA, DE LONGHI, SINGER, STUDIO CASA, ROMEX, INTEREXPO (SAMSUNG, WESTWOOD, HAIER, TESSY). 
Anul 2009 aduce extinderea domeniului de activitate, prin semnarea de contracte cu GENCO TRADE si ulterior cu SAMSUNG Romania: montaj / instalare si service pentru toata gama de aparate de climatizare importate de acestia (SAMSUNG). Rezultatul pozitiv al analizei efectuata la sfarsitul primului an de activitate in sectorul sistemelor de climatizare a condus la ideea extinderii acestei activitati. Astfel, la inceputul anului 2010, Electrosystem incheie contract de colaborare cu DOMO Retail SA. 
Colaborarea cu Domo, aduce extinderea atat a activitatii de service sisteme de climatizare (SAMSUNG si NEO), cat si extinderea activitatii de montaj instalare (LG, SAMSUNG, PANASONIC, ARISTON, NEO, WESTWOOD si ARCTIC). 
In anul 2011, Electrosystem primeste acordul WHIRLPOOL Romania pentru desfasurarea activitatii de service electrocasnice in postgarantie. 

Dotarea cu scule si echipamente de lucru a fost permanent imbunatatita, firma V&D Electrosystem investind considerabil incepand cu anul 2004 in modernizarea activitatii de service electrocasnice, astfel incat sa putem furniza servicii de buna calitate dar si lansarea catre noi brand-uri ca reactie la evolutia pietei pe care firma actioneaza. 
Anul 2006 aduce demararea lucrarilor de constructie a unui sediu propriu dotat cu sala de receptie, sala de birouri, sala de reparatii, magazie/depozit, constructie finalizata in primavara anului 2007.
Incepand cu a doua jumatate a anului 2004, V&D Electrosystem a beneficiat de o puternica prezenta pe piata, oferind servicii prompte si de buna calitate pe toata raza judetului Dolj. Responsabilitatea sociala este parte a misiunii V&D Electrosystem.  In acest sens siguranta clientului dar si a angajatilor care lucreaza au prioritate maxima si de aceea preferam sa folosim metode de lucru sigure (tehnologia Lokring). 

Prin promovarea firmei (media, internet), incercam sa fim cunoscuti si cat mai transparenti astfel incat orice client sa stie cat mai multe despre "cine" va incerca sa-i repare produsul. Intotdeauna incercam sa fim alaturi de clientii nostrii prin prestarea unor servicii prompte, de buna calitate si cu un program modelat de nevoile vietii cotidiene ale acestora. 

Galerie foto