Service Reparatii Frigidere Campulung

COLD RAVEL SRL

Service Reparatii Frigidere Campulung reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre COLD RAVEL SRL - Service Reparatii Campulung.


Descriere Service Reparatii Frigidere Campulung

  Service Reparatii Frigidere Campulung ArgesService Cold va ofera servicii precum reparatii de frigidere, masini de spalat, televizoare, aparate pentru aer conditionat, atat in baza solicitarilor de moment cat si in baza unor contracte de intretinere si reparatii.

  Reparatiile de frigidere pe raza orasului Campulung si in imprejurimi sunt realizate de catre echipa noastra de frigotehnisti autorizati, cu o vasta experienta in domeniu, mereu disponibili pentru dumneavoastra in baza unei programari sau a unei solicitari in regim de interventie rapida.

  Majoritatea cauzelor defectiunilor aparatelor electrocasnice se datoreaza modalitatii prin care sunt folosite si timpilor foarte mari la care se ajunge pana la fi intretinute.   Sunt situatii in care o combina frigorifica nu a fost intretinuta prin curatare inca de cand a fost instalata in casa, ori un aparat de aer conditionat nu a fost igienizat ori nu a fost facuta completarea necesara cu agent frigorific niciodata.

Service Reparatii Frigidere Campulung Arges

  Daca observati ca frigiderul are tendinta de a functiona incontinu, inainte de a chema un frigotehnist pentru repararea frigiderului, dati-l la treapta minima si departati-l de pereti mai ales in spate unde se gaseste schimbatorul de caldura (condensatorul) in general, sau in peretii laterali la frigiderele no frost.

  In astfel de situatii Service COLD SRL este in masura sa readuca starea de normala functionare pentru aceste aparate prin executarea unor manopere specifice, rapide si inca nu foarte costisitoare in comparatie cu situatiile in care intervin defectiunile permanente care implica inlocuirea pieselor defecte.

  Oricare ar fi problema pe care o intampinati, nu ezitati sa ne contactati, vom raspunde solicitarii dvs cu cea mai mare promptitudine.

Produse si Servicii

Reparatii frigidere Arges

  • Schimbare compresor/motor frigidere casnice cu compresor/motor nou
  • Inlocuire releu pornire compressor
  • Desfundare instalatie frigorifica cu inlocuire filtru si reincarcare freon
  • Inlocuire termostat electromecanic
  • Schimbare ceas programator frigidere no frost
  • Incarcare cu freon la frigidere, congelatoare casnice
  • Schimbare filtru deshidrator gratuit la orice incarcare cu freon;
  • Inlocuire ventilator

Program
Luni - Vineri: 08:00 - 18:00
Sambata: 08:00 - 13:00

Galerie foto