Service Reparatii Frigidere Bucuresti-Sector 3

Service Reparatii frigidere Sector 3

Service Reparatii Frigidere Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Reparatii frigidere Sector 3 - Service Reparatii Bucuresti-Sector 3.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Frigidere Bucuresti-Sector 3
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Frigidere Bucuresti-Sector 3

  Tehnician specializat si autorizat pentru reparatii frigidere, cat si pentru montarea, intretinerea si repararea mijloacelor si instalatiilor de producere a frigului si de climatizare.
Principalul obiectiv al nostru este asigurarea standardelor calitative pentru repararea agregatelor frigorifice (frigidere, congelatoare, combine frigorifice, lada frigorifica, camere frigorifice, aer conditionat: auto, casnic si industrial si orice alt agregat frigorific casnic sau industrial), precum si satisfacerea cerintelor clientilor nostri si optimizarea timpului de interventie.
B  eneficiile pe care le vei primi apeland la reparatii frigidere Bucuresti sector 3 tin in primul rand de siguranta si calitatea lucrarilor de care aparatul va avea parte, fara a risca in vreun fel propria siguranta ca urmare a interventiilor neautorizate. Mai mult de atat ai sa primesti garantie scrisa pentru manopera prestata si garantie pentru piesele inlocuite.
  Experienta, dorinta de a fi la curent cu noua tehnologie, promtitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra si preturile foarte atractive sunt CARTEA NOASTRA DE VIZITA.
  Tehnicienii nostri sunt specializati in reparatii de masini de spalat si reparatii de frigidere. Pentru noi, pregatirea unui tehnician este foarte importanta, cum pentru dvs. este la fel de important ca reparatiile de masini de spalat si reparatiile de frigidere sa fie executate calitativ in cel mai scurt timp.
  Societatea moderna este intr-o continua dezvoltare. Tehnologia de ultima ora isi face loc in toate domeniile, iar aparatele electrocasnice nu fac exceptie.
  Frigiderele, masinile de spalat rufe si vase, uscatoarele, toate au incorporate tehnologie care le face mai “inteligente”, mai atente la nevoile noastre, dar la randul lor au nevoie de mai multa pricepere si experinta in a le repara si in a le pastra in stare perfecta de functionare.
Pentru multi dintre noi cumpararea unui frigider poate fi un lucru destul de complicat. Avem o serie de intrebari pe care ni-le punem cum ar fi: Ce inseamna no frost? Care sunt diferentele dintre clasele de energie? Sa fie alb sau din inox? Frigiderele cu inscriptia no-frost au decongelare automata, aceasta ajuta la distribuirea uniforma a temperaturii si a unui consum de energie foarte scazut. Ultimele modele pot face o economie de energie cu pana la 35% fata de cele produse acuma 10 ani. Frigiderele din clasa A+ de energie pot realiza o economie de pana la 25% a energiei electrice fata de modelele din clasa imeiat urmatoare, A.
  Mentinerea unei functionari anormale a frigiderului si amanarea reparatiei determina ulterior costuri mari pentru reparatii, cat si un consum marit de energie electrica. Un frigider defect poate consuma de pana la 3 ori mai multa energie electrica decat un frigider bine intretinut.
  Majoritatea cauzelor defectiunilor aparatelor electrocasnice se datoreaza modalitatii prin care sunt folosite si timpilor foarte mari la care se ajunge pana la fi intretinute.   Sunt situatii in care o combina frigorifica nu a fost intretinuta prin curatare inca de cand a fost instalata in casa, ori un aparat de aer conditionat nu a fost igienizat ori nu a fost facuta completarea necesara cu agent frigorific niciodata.
  In astfel de situatii un frigotehnist Bucuresti este in masura sa readuca starea de normala functionare pentru aceste aparate prin executarea unor manopere specifice, rapide si inca nu foarte costisitoare in comparatie cu situatiile in care intervin defectiunile permanente care implica inlocuirea pieselor defecte.

Produse si Servicii

  • Reparatii frigidere Bucuresti, reparatii congelatoare, reparatii lazi frigorifice
  • Reparatii masini de spalat, reparatii uscatoare masini de spalat
  • Service frigidere, service congelatoare, service lazi frigorifice
  • Service masini de spalat automate
  • Inlocuiri compresoare pentru toata gama de frigidere,congelatoare si lazi frigorifice
  • Reparatii combine side by side , Whirlpool, Samsung, Indesit, Bosch.

Galerie foto