Service Reparatii Frigidere Bacau

Service Reparatii frigidere Bacau

Service Reparatii Frigidere Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Reparatii frigidere Bacau - Service Reparatii Bacau.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Frigidere Bacau
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Frigidere Bacau

Lucrarile pe care le executam pentru service frigidere:

incarcare freon cu agent frigorific ecologic
schimbare compresor (motor)
releu termic
releu de pornire
filtru de umiditate
schimbare termostat
schimbare ventilator
curatare condensatoar racire

Defectiunile electrice ce pot aparea la frigider sau combina frigorifica in marea lor majoritate au la baza variatii de tensiune care pot provoca diverse intreruperi, blocari, arderi, impuscari a circuitului electric al diverselor componente, compresor, termostat, releu, contact, placa electronica. Aceste componente in marea lor majoritate se inlocuiesc.

Alta cauza a defectiunilor are la baza folosirea de catre producator a unor materiale de slaba calitate in constructia frigiderului, pentru realizarea diverselor componente ce in timp supuse unor factori de umiditate, presiune, temperatura, uzura, cedeaza.
Unul dintre ele este vaporizatorul (elementul de racire ce preia caldura din interiorul frigiderului) datorita modului de amplasare (in peretii frigiderului de obicei) reprezinta o mare problema in cazul unei interventii pentru o reparatie la frigider.De cele mai multe ori pierderile de freon au la baza mici pori sau fisuri create in elementul de racire din frigider.

Galerie foto