Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Satu Mare

Pentagon 2000 S.R.L.

Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Pentagon 2000 S.R.L. - Service Reparatii Satu Mare.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Satu Mare
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Satu Mare

Pentagon 2000 S.R.L., a fost fondata in 1994 in Satu Mare, judetul Satu Mare si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Pentagon 2000. va pune la dispozitie servicii de calitate de depanare a aparaturii audio – video, electrocasnice, laptop-uri, calculatoare, aparate foto, camere video  in garantie si in postgarantie plus servicii de proiectare si executare de circuite electronice . Firma noastra asigura repararea produselor aflate in temen de garantie pentru firmele Samsung, LG, Sony, Philips.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Pentagon 2000 S.R.L.. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca Pentagon 2000 Service stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 

Produse si Servicii

  • Reparatii televizoare
  • Foto-video
  • Reparatii calculatoare si monitoare
  • Reparatii laptopuri si tablete
  • Reparatii Aparate
  • Reparatii multimedia

Galerie foto