Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Focsani

Service Electrocasnice Focsani

Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Electrocasnice Focsani - Service Reparatii Focsani.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Focsani
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Focsani

Căutăm în permanenţă să aducem un plus de calitate serviciilor noastre. Odată cu trecerea anilor a crescut şi experienţa noastră în domeniul reparaţiilor. În acest moment rezolvăm cea mai mare parte din problemele televizoarelor de pe piaţa românească şi nu numai. Cu personal experimentat si calificat, cu o vasta experienta, avand toti aceeasi pasiune si convingere in ceea ce priveste furnizarea de servicii de calitate, am crescut si ne-am dezvoltat, fiind respectati la nivel local, pentru ca intotdeauna ne stabilim obiective majore cu scopul de a le depasi continuu, devenind unul dintre cele mai importante service-uri din zona.

Dispunand de service-ul propriu, dotat cu echipamente de masurare si testare de ultima generatie pentru optimizarea timpului de interventie, am incercat in permanenta sa imbunatatim  calitatea serviciilor noastre, prin implementarea de sisteme moderne de masura si control care sa ne asigure performante maxime, conforme cu cele mai inalte standarde, reusind astfel sa mentinem un control optim asupra calitatii serviciilor oferite, concretizandu-se in parteneriate de lunga durata cu firme de prestigiu din domeniu.

Asiguram asistenta tehnica in perioada de Garantie si Post Garantie, la toata gama de produse Electrocasnice si Gastro. Poduse Frigorifice,Masini de spalat rufe,Masini de spalat vase,Uscatoare de Rufe,Cuptoare Electrice ,Cuptoare cu Microunde,Expresoare de cafea,Aspiratoare de Praf,Electrocasnice mici.

 

Produse si Servicii

Servicii de reparare si service pt. electrocasnice. Reparatii si intretinere aparate de aer conditionat. Service si reparatii pt. aparatura electronica.

parteneri

ELECTROLUX - AEG - ZANUSSI

electrolux_4581_400aegzanussi

SAMSUNG

samsung_400

BOSCH-SIEMENS

boschsiemens

GORENJE - CANDY - HOOVER

gorenje_400candy_400hoover_400

VESTEL - LUXOR - WESTLINE

vestel_logo_400luxor_logo_400westline

ALBATROS - LG - WHIRLPOOL

albatroslgwhirlpool_400

Galerie foto