Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Bucuresti-Sector 2

MICADAN COMEXIM

Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre MICADAN COMEXIM - Service Reparatii Bucuresti-Sector 2.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Bucuresti-Sector 2
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Bucuresti-Sector 2

Asigurăm reparaţii ale aparaturii electrocasnice în garanţie şi post-garanţie precum şi comercializarea de piese de schimb originale, de provenienţă controlată, mentenanţă produse electrocasnice. Efectuăm reparaţii electrocasnice, maşini de spălat, frigidere, aragaze, reparaţii electrocasnice mici, plită cuptoare, maşini de spălat vase, maşini de gătit pe gaz, electrice şi mixte, hote, aspiratoare. Asigurăm vânzarea de piese de schimb atât din stoc cât şi pe bază de comandă.

Produse si Servicii

Micadan Comexim SRL ofera servicii profesionale de reparare a produselor electrocasnice, fiind prima retea nationala privata de service pentru aparatele electrocasnice.

Principalul domeniul de activitate este asigurarea reparatiilorproduselor electrocasnice (reparatii masini de spalat, frigidere) in garantie si post-garantie precum si comercializarea de piese de schimb pentru electrocasnice.

Aparatele electrocasnice pentru care Micadan Comexin SRL executa reparatii si asigura piese de schimb sunt:aparate frigorifice (frigidere, frigidere cu doua usi inclusiv no-frost, congelatoare combine, vitrine, camere, lazi frigorifice), masini automate de spalat rufemasini automate de spalat vase, masini de gatit pe gaz, electrice si mixtehoteexpresoare , expresoare automate de cafea ,  aspiratoareaparate mici de bucatarie si aere conditionate (A.C.).

Pentru Micadan Comexin SRL, pregatirea unui tehnician este esentiala, din acest motiv echipa manageriala a urmat cursuri de instruire si s-a informat direct de la atelierele de service din Anglia (Iceland), Italia (Merloni), Turcia (Arcelik-Beko) etc. Cu o experienta semnificativa in domeniul electrocasnicelor in cadrul S.C. Arctic si NEI, garantam calitatea serviciilor oferite pentru orice marca de electrocasnice, printre care Indesit, Ariston, Amica, Bosch, Whirlpool, DeLonghi, Hotpoint, Siemens.

Galerie foto