Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Bucuresti-Sector 1

SC Alf Electrocasnice SRL

Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Alf Electrocasnice SRL - Service Reparatii Bucuresti-Sector 1.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Bucuresti-Sector 1
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Bucuresti-Sector 1

Societatea comerciala ALF ELECTROCASNICE SRL a luat fiinta în anul 2003. Insa, nucleul societatii a pornit în anul 1992, prin intermediul firmei ALFCOMTUR SRL, al carei obiect de activitate era reconditionarea si vanzarea de aparatura electronica si electrocasnica, mobilier, importate sau retururi autohtone.

Preluarea activitatii de catre ALF ELECTROCASNICE a reprezentat o adaptare la evolutia pietei, fapt care s-a dovedit profitabil. Practic, activitatea ALF ELECTROCASNICE s-a concentrat catre: vânzarea de masini de spalat second-hand (segment foarte profitabil), televizoare, canapele. Canalele de distributie erau: internetul, care permitea practicarea unor preturi semnificativ scazute fata de magazine si distributia directa catre intermediarii detailisti.

Profitabilitatea sporita, mai ales pe segmantul masinilor de spalat, care erau produse de calitate si pentru care ALF ELECTROCASNICE asigura un service eficient, au permis ca, în anul 2004, firma sa dispuna de suficiente resurse pentru a face un pas semnificativ: dezvoltarea de relatii comerciale cu China. Acestea devin in scurt timp motorul activitatii societatii ALF ELECTROCASNICE.

Anul 2005 aduce o noutate: primul import de parchet de bambus. Desi initial nu se manifesta o cerere foarte mare pentru acest produs, el este pastrat in portofoliu si promovat catre categoriile de clienti care isi puteau permite „exoticul”. În 2006, ALF ELECTROCASNICE isi dezvolta gama de produse prinintroducerea de sisteme de curatenie si, totodata, dezvolta oferta de parchet de bambus.

Galerie foto