Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Brasov

Reparatii Electronice Brasov

Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Electronice Brasov - Service Reparatii Brasov.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Brasov
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Brasov


Service masini de spalat, frigidere, aspiratoare, cuptoare etc

Reparatii Electronice Electrocasnice Brasov

Oferim solutii complete in repararea, intretinerea si montarea aparatelor electrocasnice (masini de spalat, frigidere, cuptoare, aspiratoare etc).

Atelierul nostru este echipat cu scule profesionale specifice domeniului nostru de activitate; testere pentru diagnosticarea defectelor electronice, prese pentru rulmenti, dispozitiv de capsulat-decapsulat cuve din plastic. Efectuam orice reparatie indiferent de marca sau modelul masinii de spalat. Reparatiile se executa pe loc la domiciliul clientului si numai in cazuri exceptionale se poate ridica masina de spalat pentru a se asigura service-ul la atelier.

 

Problemele aparatelor electrocasnice reprezinta specialitatea noastra, mai bine spus, depistarea si solutionarea acestora in cel mai scurt timp. Societatea noastra italiana-romana activeaza in domeniul de reparatii a electrocasnicelor de peste 15 ani, perioada in care am acumulat experienta si specializarile necesare pentru ca astazi sa va putem oferi cele mai eficiente solutii de acest gen.

 

Masina de spalat la un moment dat se poate defecta, si anume, e posibil sa nu mai centrifugheaze, poate sa nu mai incalzeasca apa, sau sa se rupa cureaua, sa faca un huruit in special la stoarcere, sau poate avea probleme cu evacuarea apei. Nu intrati in panica, acestea sunt defecte comune care apar frecvent la masinile de spalat iar noi suntem aici pentru a va ajuta ! Nu efectuam doar o simpla reparatie ci ne asiguram ca serviciul efectuat este de calitate si ca masina de spalat va functiona fara probleme.

Dispunem de o gama larga de piese de schimb ieftine pentru toate tipurile de masini de pe piata. Aceasta duce la un cost de reparatie foarte mic masinii de spalat in momentul in care va oferim pachetul de service reparatii masini de spalat vase si rufe. Diagnoza se poate face pe loc, chiar la telefon, iar reparatia in timp util.

Produse si Servicii

Efectuam reparatii pentru principale marci: Aeg, Ariston, Artic ,Bosch, Siemens, Candy, Hotpoint, Indesit, Ariston, Ignis, Miele, Rex, Samsung, LG, Whirlpool, Ignis, Smeg, Zanussi, Daewoo, Gorenje, Gorenje, Hoover, Beko

Reparatii Electronice Electrocasnice Brasov

Societatea noastra efectueaza servicii de reparatii electrocasnice

  • masini de spalat rufe
  • masini de spalat vase
  • aragazuri, frigidere, combine

Galerie foto