Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Bistrita

Biasicom S.R.L.

Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Biasicom S.R.L. - Service Reparatii Bistrita.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Bistrita
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Bistrita

Biasicom SRL este o companie cu peste 20 ani de experienţă în retailul şi service-ul produselor electronice şi electrocasnice. Suntem lideri în sectorul de retail electrocasnice în judeţul Bistriţa-Năsăud, reuşind prin profesionalism, seriozitate şi flexibilitate.

În completarea segmentului de electronice şi electrocasnice firma Biasicom oferă şi soluţii de utilaje profesionale pentru Ho.Re.Ca, echipamente frigorifice pentru uz comercial (vitrine, rafturi, dulapuri şi camere frigorifice).Biasicom reprezinta o echipa de 30 persoane, 4 magazine specializate în judeţul Bistriţa-Năsaud, cu o suprafaţă totală de expunere de 3000m² şi o unitate autorizată de service pentru electronice si electrocasnice. În compania noastră este promovată o cultură organizaţională puternică având ca valoare fundamentală orientarea către client.

Realizat conform ultimelor tendinte in materie de design si functionalitati pentru mediul e-commerce, Biasicom.ro ofera clientilor cele mai accesibile preturi si modalitati de achizitionare.

Galerie foto