Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Beclean

Service Center Beclean

Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Beclean reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Center Beclean - Service Reparatii Beclean.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Beclean
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Beclean

Căutăm în permanenţă să aducem un plus de calitate serviciilor noastre. Odată cu trecerea anilor a crescut şi experienţa noastră în domeniul reparaţiilor. În acest moment rezolvăm cea mai mare parte din problemele televizoarelor de pe piaţa românească şi nu numai. Cu personal experimentat si calificat, cu o vasta experienta, avand toti aceeasi pasiune si convingere in ceea ce priveste furnizarea de servicii de calitate, am crescut si ne-am dezvoltat, fiind respectati la nivel local, pentru ca intotdeauna ne stabilim obiective majore cu scopul de a le depasi continuu, devenind unul dintre cele mai importante service-uri din zona.

Dispunand de service-ul propriu, dotat cu echipamente de masurare si testare de ultima generatie pentru optimizarea timpului de interventie, am incercat in permanenta sa imbunatatim  calitatea serviciilor noastre, prin implementarea de sisteme moderne de masura si control care sa ne asigure performante maxime, conforme cu cele mai inalte standarde, reusind astfel sa mentinem un control optim asupra calitatii serviciilor oferite, concretizandu-se in parteneriate de lunga durata cu firme de prestigiu din domeniu.

Asiguram asistenta tehnica la toata gama de produse Electrocasnice si Electronice. Poduse Frigorifice, Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase, Uscatoare de Rufe, Cuptoare Electrice, Cuptoare cu Microunde, Expresoare de cafea, Aspiratoare de Praf, Electrocasnice mici.

Galerie foto