Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Bacau

DACARA PROD-COM SRL

Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre DACARA PROD-COM SRL - Service Reparatii Bacau.


Descriere Service Reparatii Electronice-Electrocasnice Bacau

 Reparatii electronice-electrocasnice Bacau Suntem o firma specializata in reparatii electrocasnice cu o experienta vasta in acest domeniu. Dispunem de personal tanar calificat cu cursuri de specializare pentru noile modele de electrocasnice care au devenit din ce in ce mai complexe. De-a lungul anilor am depus foarte multa munca pentru acest domeniu, iar din asta facem o provocare pentru care vom raspunde cu foarte mare placere. In prezent compania noastra efectueaza servicii de reparatii atat la domiciliul clientului, cat si in laboratorul propriu dotat cu aparatura moderna, testere pentru diagnosticarea defectelor, prese pentru scos rulmenti etc.
  Ne deplasam la fata locului in maxim 24 de ore, pentru remedierea problemei in conditii optime. Rugam prezentarea problemei intr-un mod cat mai explicit la telefon, pentru a fi pregatiti in momentul interventiei cu piesele de schimb necesare.
  Va punem la dispozitie servicii de reparatii pentru masini de spalat, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati din nou de toate avantajele oferite de catre acestea.
  Asiguram service de calitate si mentenanta profesionala, inlocuim elemente componente (pompe de evacuare, motoare, distribuitori detergenti, etc), montam dispozitive anticalcar si realizam operatiuni de curatare cu solutii speciale.
In functie de preferintele dumneavoastra, puteti opta pentru efectuarea celor mentionate chiar la dumneavoastra acasa, sau in cadrul atelierului de reparatii de care dispunem, amenajat si dotat corespunzator.

Produse si Servicii

Inlocuim termocuple, rezistente, ventilatoare, vindem piese de schimb electrocasnice, pompe evacuare, electrovalve, condensatori, manere, clapete, curele, motoare masini spalat, module masini spalat vase, etc.Reparatii electronice-electrocasnice Bacau

  • Reparatii masini de spalat
  • Reparatii masini de spalat vase
  • Reparatii frigidere
  • Reparatii congelatoare
  • Reparatii combine frigorifice
  • Reparatii aragaze
  • Reparatii cuptoare electrice
  • Reparatii module electronice
  • Reparatii diverse

Galerie foto