Service Reparatii Echipamente Bucuresti-Sector 5

Mecano Valmar S.R.L.

Service Reparatii Echipamente Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Mecano Valmar S.R.L. - Service Reparatii Bucuresti-Sector 5.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Echipamente Bucuresti-Sector 5
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Echipamente Bucuresti-Sector 5

  Compania Mecano Valmar ofera spre vanzare stivuitoare de diferite tipuri si marci. Puteti astfel beneficia de oferta propusa care cuprinde electrostivuitoare si transpalete ale unor firme precum: BALKANCAR, PEGASO, ICEM. Oferim servicii de inchiriere utilaje. De asemenea dispunem de o gama diversificata de accesorii si piese de schimb pentru aceste stivuitoare, asigurand lucrari de reparatii si intretinere. Mecano Valmar SRL ofera spre vanzare motostivuitoare noi si second-hand de diferite tipuri si marci, cu sarcini cuprinse intre 1T si 3T.
  Oferim spre vanzare transpalete / lize electrice si manuale de diferite tipuri si marci. Puteti astfel beneficia de oferta propusa care cuprinde transpalete / lize ale unor firme precum: HELI, PEGASO, CBY. Firma MECANO VALMAR va ofera siaccesorii pentru aceste utilaje, asigurand service si inchiriere.

 

Produse si Servicii

- Efectuam reparatii stivuitoare in garantie, postgarantie sau la comanda la diverse tipuri de utilaje, atat la sediul nostru cat si la sediul clientului
- Suntem autorizati ISCIR pentru a efectua reparatii si revizii in perioada de garantie si postgarantie la toata gama de stivuitoare si platforme hidraulice
- Apeland la serviciile Mecano Valmar SRL faceti o buna optiune in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite de compania noastra.

  • Electrostivuitoare
  • Motostivuitoare
  • Transpalete / lize
  • Carucioare
  • Platforme
  • Electrocare
  • Accesorii

Service utilaje, reparatii si intretinere, asistenta tehnica
Efectuam reparatii stivuitoare in garantie, postgarantie sau la comanda la diverse tipuri de utilaje, atat la sediul nostru cat si la sediul clientului.

Transport utilaje si tractari auto
Asiguram contra cost transport utilaje, tractari auto si utilaje.

Galerie foto