Service Reparatii Drujbe-Masini de tuns Vaslui

Reparatii Drujbe Vaslui

Service Reparatii Drujbe-Masini de tuns Vaslui reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Reparatii Drujbe Vaslui - Service Reparatii Vaslui.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Drujbe-Masini de tuns Vaslui
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Drujbe-Masini de tuns Vaslui

Va punem la dispozitie toata gama de utilaje pentru padure si gradina de la marele producator mondial HUSQVARNA:

motoferastraie / drujbe, motounelte / motocoase, trimmer-e, motosape / motoprasitori, motocultoare / motocultivatoare, motocositori, accesorii pentru gradina, utilaje pentru stropit gradina, atomizoare, motopompe, generatoare electrice, etc.

Societatea comerciala  ALCIS - S.R.L. cu sediul in IASI, str. Lascar Catargi nr. 64, a fost autorizata prin sentinta publica nr.97 bis/08.03.1991 si inmatriculata la registrul comertului cu nr. J-22-410-1991. Capitalul social este in suma de  52.800.000  lei, constituit in parti egale de cei doi asociati: Cerne Catalin-Ionel si Cerne Silvia-Nicu­lina.

De la infiintare si pana in prezent, societatea a functionat cu diferite domenii de activitate dupa solicitarile pietii si pregatirea profesionala a managerului.

In momentul de fata sociatatea are ca principale activitati comercializarea  utilajelor pentru exploatare forestiera (gatere, motoferastraie, etc.), a utilajelor pentru prelucrarea lemnului, executia si comercializarea furtunelor hidraulice, comercializarea produselor pentru intretinerea spatiilor verzi, etc; si mai nou, utilaje de mica mecanizare agricola : motocositori, motocultivatoare, motogeneratoare, aparate de muls mecanice , tocatori de furaje . Orientarea catre aceste tipuri de aparate s-a facut observand dezvoltarea din ce in ce mai accentuata a activitatii private de exploatare de lemn, atat din partea societatilor private cat si a persoanelor fizice, odata cu redarea unor suprafete de padure, a extinderii spatiilor verzi de pe domeniile publice si cele private , pentru crearea unui spatiu ecologic, mai sanatos si mai curat cat si dezvoltarea sectorului privat al cresterii de animale .

Deasemenea, aceste masini fac parte din categoria celor cu antrenare cu motor termic ,specialitatea de baza a managerului nostru.

Orientarea nu s-a facut intamplator pentru o marca oarecare de aparate, ci ca­tre cea mai cunoscuta si specializata firma de acest fel, anume "HUSQVARNA" din Suedia ,care a patruns in tara noastra inca din anul 1987 si a reusit prin calitate si pret sa acapareze  96% din piata romaneasca a acestor produse.

Indeplinind conditiile de pregatire in domeniu motoarelor termice, managerul societatii a reusit incheierea contractului de distributie zonala cu numarul 19690868/24.10.1995, prin care societatea noastra este autorizata de S.C. HUSQVARNA PADURE & GRADINA SRL BUCURESTI, sa efectueze comert en-gros si en-detail, service garantie si postgarantie cu motoferastraie, scule de gradina si padure marca HUSQVARNA. Dupa o serie de instructaje si verificari, societatea a obtinut atestat de service din partea firmei suedeze, care are si valabilitate internationala.

Acumuland experienta si renume in acest domeniu, am fost solicitati de catre o alta firma producatoare de asemenea aparate din ITALIA, marca McCULLOCH, fabricate sub licenta americana. Astfel, s-a incheiat contractul de distributie cu societatea SECAN TOOLS-SRL Bucuresti, in data de 10.09.1997 si ulterior, pe data de 01.12.1998, am incheiat cu aceeasi societate contractul de service pentru perioada de garantie si postgarantie a produselor sale.

 

Galerie foto