Service Reparatii Drujbe-Masini de tuns Targu Jiu

JEAN APIS SRL

Service Reparatii Drujbe-Masini de tuns Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre JEAN APIS SRL - Service Reparatii Targu Jiu.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Drujbe-Masini de tuns Targu Jiu
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Drujbe-Masini de tuns Targu Jiu

Jean Apis SRL, a fost fondata in 1992 in Targu Jiu, judetul Gorj si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Jean Apis SRL comercializeaza o gama larga de utilaje agricole de gradina si padure (drujba, motofierastraie, scule elctrice). Firma noastra are o echipa de 10 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In compania Jean Apis SRL se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. 

Jean Apis SRL si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Galerie foto