Service Reparatii Drujbe-Masini de tuns Bucuresti-Sector 2

Atelier reparatii drujbe Sector 2

Service Reparatii Drujbe-Masini de tuns Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Atelier reparatii drujbe Sector 2 - Service Reparatii Bucuresti-Sector 2.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Drujbe-Masini de tuns Bucuresti-Sector 2
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Drujbe-Masini de tuns Bucuresti-Sector 2

Atelierul nostru se ocupa cu reparatiile (service-ul) in garantie si post garantie pentru majoritatea utilajelor de mana (motofierastraie, motocoase, electrofierastraie, debitatoare beton, suflante, aspiratoare pentru suprafete umede si uscate, aspiratoare frunze, electroaspiratoare frunze etc).  
Reparatiile se fac numai cu piese originale si sunt garantate conform legislatiei romane.

Modalitatea de lucru este urmatoarea:
A.Interventii usoare. Interventiile usoare se realizeaza pe loc in fata clientului.
B.Interventii grele. Interventiile grele sunt interventiile care necesita un timp mai indelungat pentru realizarea lor datorita complexitatii sau a lipsei temporare din stoc a piesei, pieselor de schimb. In aceasta situatie utilajul va ramane in service pentru evaluare (la solicitare expresa, evaluarea se va face in fata clientului).In urma evaluarii clientul va fi anuntat in legatura cu costurile reparatiei.
In functie de costuri, clientul va decide daca utilajul se va repara sau nu. Dupa reparatie utilajul va fi ridicat impreuna cu piese inlocuite.Reparatiile sunt efectuate de personal tehnic calificat de catre serviciul tehnice al firmei.