Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Targu Mures

Grati Serv SRL

Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Grati Serv SRL - Service Reparatii Targu Mures.


Descriere Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Targu Mures

GRATI SERV S.R.L.
Service - Reparatii imprimante si copiatoare
Servicii de printare si copiere pana la marimea A0+
Servicii de reincarcare cartuse laser-cerneala
0744.778.871 / 0265.266.826

service imprimante copiatoare targu muresS.C. GRATI SERV S.R.L. este o companie tanara şi dinamica, fiind formată din 12 oameni calificaţi cu vastă experienţă în domeniul administrării documentelor şi oferirii soluţiilor software şi hardware în vederea satisfacerii nevoilor clienţilor.

Societatea a avut grijă ca personalul să fie bine motivat şi să aibă în plus un nivel ridicat al conduitei profesionale şi al comportamentului.

Înfinţată în anul 1997, S.C. GRATI SERV S.R.L. a ajuns astăzi o firmă apreciată, făcând faţă cu success concurenţei acerbe, deoarece răspunde cu profesionalism cerinţelor tot mai diversificate ale clienţilor săi. Dintre aceştia amintim: E-ON Gaz, Romtelecom, Izorep, Direcţia Agricolă, Direcţia Judeţeană de Pază, Drum Serv, Baumaxx, Kaufland, Curtea de Conturi, Inspectoratul pt. Protectia Consumatorului, Primăriile – Cristeşti, Petelea, Mihesu de Câmpie, Răstoliţa, Bahnea, Sântana de Mures, Zau de Câmpie, Breaza, Papiu Ilarian şi mulţi alţii.

Încă de la înfiinţare, obiectivul nostru de bază a fost şi va rămâne acela de a asigura produse şi servicii de înaltă calitate, în conformitate cu cerinţele clientului.

cartuse toner cerneala tg muresSuntem convinsi că putem prospera şi evolua doar prin îndeplinirea dorinţelor clienţilor nostri. Tocmai de aceea utilizăm toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, să prezentam clientului o soluţie de cea mai bună calitate.

Putem furniza orice combinaţie de pachete personalizate care vor duce la cel mai scăzut preţ de întreţinere şi asigură productivitate crescută şi eficientă în derularea activităţii dumneavoastră.

Pentru toate echipamentele comercializate asigurăm o gamă completă de consumabile, oferind clienţilor şi servicii de reumpleri/reciclări cartuşe cerneală şi laser. De asemenea, asigurăm service-ul pentru aparatura de birotică, la un înalt nivel tehnic, dat de experienţa şi compentenţele echipei noastre.

Incheiem la cerere contracte de service si mentenanta pentru imprimante cu firmele care au in dotare minim 5 (cinci) imprimante din marcile enumerate mai sus. Asiguram consumabile precum si piese de schimb.

Pentru clientii persoane juridice oferim contracte combinate de livrare cartuse, consumabile, servicii de incarcare cartuse si service de imprimante. Astfel, prin incheierea unui contract clientul va beneficia de tarife reduse la serviciile de mentenanta, reparatii si service ale imprimantelor sale.

Produse si Servicii

S.C. GRATISERV S.R.L. asigura pentru toate echipamentele comercializate o gamă completă de consumabile, oferind clienţilor şi servicii de reumpleri/reciclări cartuşe cerneală şi laser.

Avem experienta in activitatea de service imprimante HP, Canon, Lexmark, Epson, Xerox, Samsung, Dell, Brother, Minolta.

Am reparat si repus in functiune mii de imprimante si copiatoare.

Asiguram service pentru imprimante inkjet, laser si matriciale. Efectuam reparatii, curatare, reconditionare, reumplere tonere si cartuse.

 • Reparatii, intretinere copiatoare, fax-uri si imprimante - TOATE MARCILEreparatii imprimante copiatoare tonnere
 • Contracte service si inchirieri copiatoare
 • Reciclari cartuse laser: 30-80 RON
 • Reciclari cartuse cerneala (inkjet): 10ml Negru 5 RON / 5 ml Color 5 RON
 • Reciclari cartuse laser si cerneala la sediul clientilor (firmelor)
 • Multiplicari documente alb/negru A0
 • Multiplicari documente color A3
 • Service copiatoare, imprimante, fax-uri, calculatoare
 • Realizare carti de vizita
 • Realizare invitatii de nunta
 • Plastifieri documente
 • Legari cu spirala
 • Imprimari A4/A3 alb-negru/color si imprimari A0 alb-negru
 • Scanari A4/A3 alb-negru/color si scanari A0 alb-negru
 • Service copiatoare, imprimante, calculatoare - xerox
 • Tehnoredactari

 

Galerie foto