Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Sebes

service copiatoare sebes

Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Sebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre service copiatoare sebes - Service Reparatii Sebes.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Sebes
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Sebes

 

S.C. Albasoft S.R.L. (detalii firma – firme.info) a fost infiintata in anul 2001 sub denumirea de Multisoft SRL. Din noiembrie 2009, Multisoft a devenit Albasoft.

Activitati desfasurate: realizare programe informatice, service software, vanzare tehnica de calcul, service hardware, asistenta tehnica si consultanta in domeniul informatizarii activitatilor economice , cat si vanzare, fiscalizare si service case de marcat.

Societatea are un numar de 9 angajati, absolventi de studii superioare. Societatea are incheiate contracte de prestari servicii software cu 55 de societati.

Istoricul financiar al firmei: pana in 2008 cifra de afaceri a crescut la 938.807 lei. In 2009 cifra de afaceri a fost de 843.943 lei. In 2010, valoarea cifrei de afaceri a fost de 721.274 lei.

Programul de contabilitate produs de Albasoft a fost cumparat de peste 300 de clienti.

Din noiembrie 2006, firma noastra are implementat sistemul de calitate ISO 2001.

Marca “Albasoft” este inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM).

Produse si Servicii

  • Albasoft reprezinta un pachet de programe ce permit informatizarea completa a activitatii economice a unei firme, indiferent de specificul ei (productie, comert, distributie de marfuri, prestari servicii), inclusiv serviciile de personal/salarizare.
  • Programul poate fi utilizat si de catre ONG-uri sau PFA-uri.
  • In ceea ce priveste factorul “utilitate”, clientii nostri sunt pe deplin multumiti: genereaza rapoartele obligatorii in contabilitate de la registru de casa, jurnale, raport de gestiune, liste de inventariere pana la bilant, declaratiile D112, D300, D394 etc., cat si o multitudine de liste utile serviciilor de marketing si managerilor. Listele pot fi exportate in format PDF sau Excel.

Galerie foto