Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Ramnicu Valcea

Rocom Center Srl

Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Ramnicu Valcea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Rocom Center Srl - Service Reparatii Ramnicu Valcea.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Ramnicu Valcea
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Ramnicu Valcea

ROCOM CENTER a luat fiinta in luna ianuarie a anului 2002 cu un capital minim. Pe parcursul a 9 ani de activitate, firma a ajuns la o cifra de afaceri considerabila, personal calificat ,spatii proprii (depozit, birouri etc.), oferind produse si servicii de inalta calitate.

Firma are ca activitati principale: vanzari en-gross, tehnica  IT (monitoare, copiatoare, imprimante si calculatoare noi si reconditionate), consumabile, piese de schimb, service specializat, consultanta  si implementare  a diferitelor sisteme informatice in diverse domenii de activitate,  servicii de implemetare retele voce-date cat si sonorizari si iluminari sali festive( cluburi, camine culturale, sali de conferinte).

In momentul de fata activitatea principala o reprezinta vanzarile en-gross IT cat si en-detail prin depozitele din str. Stirbei Voda, nr. 302 si o retea de distribuitori in marea majoritate a principalelor orase din tara (Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara, Constanta, Baia Mare, Satu Mare), prezentarea produselor fiind asigurata prin expunerea in showroom din incinta depozitelor cat si prin intemediul delor cinci magazine on-line :

Galerie foto