Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Pitesti

Minitechnicus SRL

Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Minitechnicus SRL - Service Reparatii Pitesti.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Pitesti
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Pitesti

Infiintata in anul 2007, compania Minitechnicus a castigat increderea partenerilor si colaboratorilor sai fiind in continua crestere pe piata consumabilelor si a echipamentelor IT. Prin parteneriatele cu Sharp si Konica Minolta am devenit lideri de piata pe plan local in ce priveste solutiile de printare. 

Echipa noastra, prin experienta acumulata, pune la dispozitie o serie de servicii si solutii ce trateaza ramura IT a oricarui tip de interprindere. Puteti solicita ajutorul echipei noastre pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent in cadrul firmei dumneavoastra, prin apelarea la serviciile de consultanta IT. 

Suntem in masura sa oferim consultanta si solutii pentru problemele legate de tehnologia informatiei, atat hardware cat si software, de la simple configurari de sisteme, infrastructuri hardware (retele de calculatoare, servere) pana la implementari de solutii complete de business. Consultanta IT poate include, dar nu se limiteaza la, dimensionarea corecta, recomandari privind infrastructura hardware, de comunicatie si solutii software (inclusiv conceperea unui set clar de specificatii pentru aplicatiile dorite) care rezolva cel mai bine obiectivele propuse.

Gama de produse comercializate este foarte larga si cuprinde calculatoare, componente, monitoare, periferice, consumabile, etc.; de asemenea oferim asistenta software si servicii de proiectare, instalare si intretinere retele de calculatoare, centrale telefonice, server-e (de e-mail, ftp, web). Serviciul de asistenta tehnica, precum si cele de depanare, devirusare si mentenanta vor asigura implementarea unei fluiditati in activitatea desfasurata pe echipamente dar si mentinerea acesteia.

Copiatoare pentru birou. Copiatoarele conectate in retea permit personalului sa printeze, scaneze si sa trimita faxuri fara a fi nevoiti sa plece din fata calculatorului, astfel sporind productivitatea.  Aceste echipamente de printare au avantajul de a avea un cost mai redus pentru piese si consumabile raportat la un numar mare de utilizatori fata de imprimante/multifunctionale

Copiatoare pentru productie. Copiatoare pentru productie publicitara si tipografie cu optiuni de finisare / capsare profesionale si printare la calitatea solicitata.

Imprimante / Multifunctionale. Comercializam toate tipurile de imprimante si multifunctionale cea mai buna solutie fiind aleasa impreuna cu clientul.

Contractele de service pentru copiatoare se stabilesc in functie de nevoia fiecarui client in parte.In functie de tipul de contract ales clientul poate beneficia si de garantie extinsa pentru copiatoare. 

1. Contract asistenta tehnica copiatoare cu plata la interventie. In cadrul acestui contract clientul plateste o suma in functie de timpul si complexitatea interventiei.

2. Contract asistenta tehnica copiatoare lunar. Clientul plateste o suma lunara si beneficiaza de un numar nelimitat de interventii, beneficiind astfel de o intretinere permanenta a echipamentelor de printare.

3. Contract asistenta tehnica si garantie copiatoare cu pret pe pagina. Acest tip de contract este cel mai avantajos pentru ambele parti, clientul platind o suma prestabilita pentru fiecare pagina printata.Platind un pret pe pagina veti beneficia de garantie totala a echipamentelor pe toata durata contractului, de livrare de consumabile, de piese de schimb cat si de asistenta tehnica ori de cate ori aveti nevoie fara a mai avea costuri suplimentare (in acest pret sunt incluse atat consumabilele, piesele cat si manopera aferenta contractului).

Produse si Servicii

Service echipamente printare si calculatoare. Rezolvam orice problema legata de echipamentele de printare sau calculatoare prin deplasarea la sediul clientului.

Vanzare consumabile si piese de schimb. Comercializam consumabile si piese de schimb pentru toate tipurile de echipamente de printare si calculatoare.

Servicii retelistica si consultanta IT. Oferim serviciul complet in ce priveste constructia unei retele. De la consultanta pana la executare.

Reincarcari cartuse laser. Ridicam cartusele de la sediul clientului, le reincarcam si le livram asigurandu-ne de buna functionare a lor totul in pretul reincarcarii.

Galerie foto