Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Piatra Neamt

S.C. System Pro S.R.L.

Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. System Pro S.R.L. - Service Reparatii Piatra Neamt.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Piatra Neamt
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Piatra Neamt

SYSTEM PRO a incercat si credem ca a reusit sa acopere o nisa din piata IT, oferind din 2005 pachete complete de servicii, incepand de la vanzarea in magazinele firmei a echipamentelor IT (calculatoare personale, laptopuri, netbookuri, tablete, monitoate, componente PC, imprimante laserjet si inkjet, multifunctionale, copiatoare A3, A4 alb-negru si color, switch-uri, routere, etc), consumabile, papetarie si rechizite de birou.

Asiguram servicii de mentenanta si service la toata gama de echipamente si aparatura IT, precum si configurarea si executia retelelor structurate de date-voce, atat cu conexiune prin cablu cat si prin wireless. Echipele de ingineri si tehnicieni ai SYSTEM PRO prin logistica existenta, se pot deplasa concomitent in mai multe locatii pe intreg teritoriul judetului Neamt si nu numai.Mentenanta si service-ul echipamentelor sunt asigurate atat la locatia indicata de client cat si la magazinele SYSTEM PRO, prin contracte tip abonament lunar sau la cerere. Prin gama completa de produse si servicii, clientii SYSTEM PRO, institutii publice, companii si firme private cat si persoane fizice, au asigurata rezolvarea tuturor problemelor legate de domeniul IT.

Galerie foto