Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Miercurea Ciuc

Computer Trade Srl

Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Miercurea Ciuc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Computer Trade Srl - Service Reparatii Miercurea Ciuc.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Miercurea Ciuc
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Miercurea Ciuc

Oferim service pentru toata gama de produse vandute si nu numai Service specializat in perioada de garantie si post garantie Deplasarea la cerere pentru rezolvarea problemelor aparute in garantie si post garantie contra cost Proiectare, realizare, implementare solutii complete IT - retea, hardware, software Oferim service pe baza de contract cu abonament lunar sau periodic Deplasare specialist la domiciliul clientului in vederea unei interventii sau preluarii si predarii unui echipament contra cost Instalare/ interconectare echipamente electronice (IT/ audio/ video) la domiciliul clientului Asistenta/ consultanta/ instruire in utilizare primara a calculatorului, la domiciliu Reconditionari unitati de imagine, reincarcari unitati toner.

Produse si Servicii

Service şi reparaţii

Suntem o societate inființată în 1997, axată pe service și reparații echipamente IT, birotică și electronice.
Asigurăm asistență și servicii de mentenanță pe tot teritoriul județului Harghita.

 

Produse

Prin magazinul nostru de pe str. Revoluției din Dec. Nr.3 M-Ciuc dorim să oferim produse de tehnică de calcul, de imprimare, printare, copiere și soluții fiscale simple sau structurate pentru magazine, farmacii, restaurante.

Pe lângă aceste produse oferim calculatoare, piese de schimb, consumabile, căntare electronice, mașini de numărat bancnote și alte accesorii.

 

Deșeuri EEE

Începând din anul 2007 executăm servicii de colectare și tratare a D.E.E.E. (Deşeuri Electrice, Electronice și Electrocasnice)

Galerie foto