Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Giurgiu

S.C. NetDesign S.R.L.

Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Giurgiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. NetDesign S.R.L. - Service Reparatii Giurgiu.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Giurgiu
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Giurgiu

NetDesign SRL a luat fiinta in anul 2004 din dorinta de a oferi servicii de cea mai buna calitate tuturor companiilor si persoanelor fizice, pentru ca viitorul activitatii desfasurate de acestia sa fie sigur si ca tehnica de calcul folosita sa functioneze la parametri doriti. De aceea toti clientii sunt importanti pentru noi si beneficiaza de cele mai bune servicii.

Misiunea noastra este de a va calauzii pasii spre performanta prin dezvoltarea continua a echipamentelor de calcul in concordanta cu maximizarea beneficilor clientilor si imbunatatirea mediului de lucru. "Compania noastra ofera Consultanta pentru Proiecte Informatice in cazul institutiilor bugetare, fundatiilor non-guvernamentale sau firmelor ce intentioneaza sa-si informatizeze sau sa-si modernizeze infrastructura. De la conceperea unei configuratii viabile in raport cu nevoile dumneavoastra concrete, pana la achizitia echipamentelor si instalarea acestora, firma noastra va va insoti pas cu pas de-a lungul intregului proces.

Totodata, pentru eventuale probleme legate de functionarea PC-ului /Laptop-ului / retelei dumneavoastra, sau a uneia dintre aplicatiile software pe care le folositi, specialistii nostri IT va pot oferi Asistenta Tehnica Hardware & Software atat prin interventii directe, la sediul firmei dumneavoastra, cat si prin telefon. Problemele cu care va intalniti la tot pasul vor putea fi rezolvate cu maxim de eficienta, salvandu-va astfel timp pretios.

Galerie foto