Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Constanta

Service Copiatoare Imprimante Constanta

Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Service Copiatoare Imprimante Constanta - Service Reparatii Constanta.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Constanta
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Constanta

Magenta System S.A. este o companie de IT prezentă în Constanța din 1999. Activitatea principală a fost de la început legată de echipamentele destinate copierii, printării sau scanării documentelor. Oferta de echipamente cuprinde multifuncționale, sisteme desktop sau portabile, rețele cu sau fără fir iar serviciile oferite sunt vânzarea, repararea, întreținerea și închirierea lor.

Suntem un grup de ingineri si tehnicieni, mare parte formați și atestați sub umbrela XEROX, cu aproape 20 de ani de experiență. Ocupându-ne de echipamente de la producători diferiți, am căpătat în timp o altă viziune asupra pieței IT. Am învățat că cel mai important este clientul.  

Încercăm să oferim cele mai bune soluții, indiferent că provin de la Konica Minolta, Canon, Xerox ori alte mărci.  Fiecare client este unic în felul lui și trebuie să-i oferim acele servicii de care are nevoie. În prezent, în privința echipamentelor multifuncționale, promovăm Konica Minolta pentru echipamente de volum mediu, mediu-mare și CANON pentru volume mici. Pentru sisteme desktop sau mobile, preponderentă în oferta noastră este marca ASUS.

  • Vindem echipamente IT, asigurăm instalarea lor, oferim consultanță, instruirea utilizatorilor, precum și garanția la sediul clientului.
  • Reparăm și asigurăm întreținerea echipamentelor IT, la solicitare sau sub forma unor contracte de prestări servicii.
  • Închiriem echipamente multifuncționale pentru clienții care au optat să externalizeze serviciile de printare/scanare/copiere.

De regulă, atunci când suntem solicitați, venim noi la dumneavoastră! Dar ne puteți găsi și în Constanța, zona CET, incinta Logistic Park, de pe Strada Industrială nr. 6, în clădirea C2, exact lângă intrarea principală.

Galerie foto