Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Chiajna

S.C. ROPECO BUCURESTI S.R.L.

Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Chiajna reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. ROPECO BUCURESTI S.R.L. - Service Reparatii Chiajna.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Chiajna
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Chiajna

Fondata in 1993, ROPECO este membru al Camerei de Comert, Industrie si Economie romano-elvetiene. ROPECO are ca obiect de activitate comercializarea si service-ul unui sortiment bogat de echipamente de birotica, practicand un sistem de management al calitatii conform standardelor de calitate ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001. 

ROPECO ofera clientilor sai solutii si echipamente specifice pietei interne: noua generatie de copiatoare digitale alb negru/color, multifunctionale, faxuri. Echipa de specialisti ROPECO foloseste metode si tehnici competitive de management cu o organigrama a companiei bine structurata pe departamente formate din personal de vanzari-marketing, service si financiar-contabil, instruit de companiile producatoare, dovedind o vasta experienta in domeniile respective. 

ROPECO acorda o importanta deosebita vanzarilor prin reteaua de distribuitori, dezvoltand un canal de distributie performant, cu un sistem logistic extrem de eficient. In ultimii ani, ROPECO si-a creat un cadru profesional extrem de solid. Vanzarile au inregistrat cote crescute, aproximativ 6000 de echipamente, firma realizand un portofoliu dezvoltat de companii cu renume intern si international. 

Venind in intampinarea cerintelor exigente ale clientilor, compania noastra foloseste strategii adecvate de marketing impunandu-se detasat pe piata de specialitate. Va invitam sa va convingeti de performantele echipei ROPECO si a produselor distribuite vizitand site-ul nostru unde veti gasi solutii avantajoase si creative pentru activitatea dumneavoastra. Brother Romania este o filiala a Brother International Ltd., o companie globala cu sediul in Japonia.
Grupul Brother din Nagoya, Japonia este o companie multinationala cu sedii in întreaga lume si fabrici în Japonia, Taiwan, Koreea, America, Malaezia, Irlanda si Marea Britanie. Brother opereaza in 28 tari, iar produsele sunt puse in vanzare in peste 100 de tari. Inca de la fondare in anul 1934 Brother a incercat sa isi puna in practica ideile, lansand noi produse pentru utilizarea in viata de zi cu zi. De-a lungul timpului Brother si-a extins in mod considerabil orizonturile si astazi gama de produse include aparate business, produse pentru telecomunicatii si accesorii pentru masini.

Galerie foto