Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Botosani

S.C.POWERLINE S.R.L.

Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Botosani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C.POWERLINE S.R.L. - Service Reparatii Botosani.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Botosani
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Botosani

POWERLINE este o societate nou infintata, respectiv la data de 19 septembrie 2006, din dorinta de a asigura persoanelor fizice si juridice din Botosani produse si servicii in domeniul IT&C la cel mai inalt nivel calitativ, respectiv: calculatoare, laptopuri, componente si accesorii, periferice, electronice, copiatoare, service pc, service laptopuri, realizare retele LAN si wireless, instalari software windows si linux, diagnosticare si reparatii avansate, depanare si upgrade, devirusare si salvare de date, instalare si configurare, curatare si intretinere echipamente.

Obiectivul societatii POWERLINE este de a se distinge ca una dintre cele mai serioase firme din domeniile sale de activitate, oferind siguranta unui partener competent. Directiva noastra principala este de a asigura clientilor persoane juridice si institutiilor o gama larga de servicii la sediul acestora, de la administrarea retelelor, service, solutii si consultanta, pana la asigurarea consumabilelor si refilarea cartuselor/tonerelor.

Ne adresam tururor celor care au incredere intr-o echipa tanara si dinamica, dar care are deja realizari importante. De asemenea, ne adresam tuturor celor care au nevoie de produse si servicii competitive, bine proiectate si realizate, executate in timpul cel mai scurt.

Indeplinirea misiunii noastre este asigurata de tineri, inteligenti, creativi si energici, care impartasesc aceleasi valori, cum ar fi: integritate si corectitudine, devotamentul fata de clienti si parteneri, pasiunea pentru tehnologie, puterea de a infrunta marile provocari, autocritica si dorinta de a-si imbunatati performantele, responsabilitatea fata de obligatii, rezultate si calitate in fata clientilor, partenerilor si angajatilor.

Galerie foto