Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Bistrita

SC Quartz B&G SRL

Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Bistrita reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Quartz B&G SRL - Service Reparatii Bistrita.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Bistrita
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Bistrita

SC Quartz B&G SRL ofera solutii complete ce cuprind hardware, software, echipamente periferice, instalare,configurare,asistenta tehnica si service. De aceste solutii pot beneficia atat persoanele fizice cat si persoanele juridice dintr-o gama larga de domenii de activitate.

Produse si Servicii

Sisteme de calcul,  noi si reconditionate, care sa acopere nevoile de zi cu zi ale clientilor nostrii, posibilitati de a-si îmbunatatii performantele si posibilitatile sistemelor existente, Accesorii si echipamente periferice, cu ajutorul carora va puteti usura munca de zi cu zi, dar si pentru a putea beneficia cu placere de posibilitatile de divertisment oferite de aplicatiile multimedia si educative. Servicii si solutii pentru securitatea si pastrarea datelor. Acestea cuprind solutii pentru prevenirea pierderilor de date, solutii de backup,dar si recuperarea informatiilor in caz de evenimente nefericite. Servicii de prelucrari audio-video, cataloage de prezentare a societatii dumneavoastra, albume de familie, prelucrarea de imagini, si filme realizate la ocazii speciale. Asistenta si suport tehnic, contracte de service simentenanta in garantie si postgarantie, cat si service punctual.

Galerie foto