Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Barlad

Rki Copy S.R.L.

Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Barlad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Rki Copy S.R.L. - Service Reparatii Barlad.


Daca aveti nevoie de: Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Barlad
contacteaza-ne completand formularul de aici

Descriere Service Reparatii Copiatoare-Imprimante-Fax-uri Barlad

Rki Copy S.R.L. are o activitate de cativa ani in domeniul acordarii de suport tehnic pentru echipamentele de birou: copiatoare, imprimante, multifunctionale in zona Moldova.

Colaborarea certificata cu mari companii( XEROX; LEXMARK) a impus adaptarea continua a proceselor din firma la standardele acestora. Scolarizarea personalului, procedurile documentate pentru rezolvarea cerintelor clientilor, evaluarea satisfactiei acestora, impunerea si respectarea unor parametri de calitate ai activitatii, investitiile dirijate exclusiv catre cresterea performantelor si adaptarea la tendintele din piata sunt reperele pe care ne-am bazat in toti acesti ani.

In prezent service-ul tehnic la echipamentele de birou a a suferit modificari sensibile: inginerii nostri sunt solicitati sa ofere suport tehnic privind operarea unor echipamente complexe, sa mentina in functiune aplicatii software, sa integreze echipamentele in retele informatice sa acorde consultanta pentru optimizarea tehnica si economica a utilizarii acestora. Toate acestea s-au adaugat treptat intretinerii si reparatiilor clasice in urma parcurgerii unui proces continuu de instruire si de conformare. Piesele de schimb si materialele consumabile sunt achizitionate de la furnizori evaluati avand, de regula, statut de reprezentante oficiale si/sau importatori ai diversilor producatori.

Galerie foto